Environmentalist


پرنده
تحقیقات جدید نشان داد که پرندگان با تغییر کردن آب و هوا آوازهای مختلف سر می‌دهند.

 

محققان در تازه ترین تحقیقات خود دریافتند که پرندگان شمال آمریکا که دارای آب و هوایی مرطوب مایل به خشک زندگی می کنند، بیش از سایر پرندگان می‌خوانند. در بارشهای بسیار شدید چهچه زدن پرندگان بسیار پیچیده تر می‌شود.
محققان دانشگاه ملی کانادا در کانبرا و نیز مرکز ملی سنتز تکاملی در شهر دورهام گفتند: این انعطاف پذیری در خواندن به پرندگان کمک می‌کند تا تماس خود را - بدون توجه به شرایط پیش رو و یا شنیده شدن صدایشان- برقرار کنند.
به گزارش فارس و به نقل از ژورنال Biology Letters، فرانسیس کلینتون، از مرکز ملی سنتز تکاملی در تحقیقاتی مشترک گفت: پرندگان ممکن است نکات مهم را کاملاً بلند یا کاملا آرام بخوانند و یا ممکن است آنها سرعت و صدایشان را تنظیم کنند.
در چارچوب این تحقیقات، محققان آوازهای بیش از 400 پرنده نر را بررسی کردند. صداهای ضبط شده شامل 44 گونه از جمله اوریولس، طرقه، چکاوک، گنجشک ها، کاردینالها، فنچ بودند.
محققان صوت ضبط شده از آواز پرندگان را با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری به گراف تبدیل کردند.
این برنامه محققان را قادر کرد که پیچیدگی الگوی آوازها را ببینند و ویژگی‌های آن مانند بلندی آواز، بالا و پایینی نت ها و اینکه آوازشان چه تعداد نت و در چه فاصله‌ای از آنها را در بر دارد، اندازه‌گیری کنند.
محققان همچنین در الگوی آب و هوایی، شاخص جغرافیا را نیز در نظر گرفتند.
این محققان به این نتیجه رسیدند پرندگانی که دارای بیشترین تفاوت در آواز خواندن به هنگام بارش باران دارند از آوازهای بسیار پیچیده تری نسبت به فنچ های خانگی برخوردارند.
لیانا از دانشگاه ملی استرالیا درباره این تحقیقات مشترک گفت: بارش به شدت متناسب با تراکم پوشش گیاهی محیط است.
فرانسیس گفت: آوازهای پرندگان با انواع پوششهای گیاهی متفاوت است. آوازهای پرندگان در بهار متناسب با میزان رویش گیاهان تغییر می کند.
نویسندگان گفتند: تنوعات آب و هوایی تنها فاکتوری نیست که در این عامل موثر باشد بلکه اختلافهای شدید رنگ بین نر و ماده نیز بر تفاوت آهنگها تاثیر زیادی دارند.

http://www.iren.ir/Nsite/FullStory/?Id=7641
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: چهار شنبه 25 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

فلامينگو

مدیر کل محیط زیست فارس گفت: در بررسی‌های انجام شده، تعداد 260 لانه فلامینگو در اطراف دریاچه مهارلو مشاهده شده است.

حسین‌علی ابراهیمی‌کارنامی با بیان این مطلب افزود: این اقدام در راستای بررسی میدانی جوجه‌آوری فلامینگوها در کشور انجام شده است.
وی با بیان این‌که در این بررسی میدانی، این موضوع در دریاچه‌ها و تالاب‌های کمجان، طشک، درودزن و مهارلو در استان فارس نیز بررسی شده است، گفت: خوشبختانه کلونی جوجه‌آوری فلامینگو مشتمل بر 260 لانه در تالاب مهارلو یافت شده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: یکی از زیست‌گاه‌های مهم و ارزشمند استان فارس، تالاب مهارلو است که فلامینگوها آن را برای زمستان‌گذرانی و جوجه‌آوری انتخاب می‌کنند.
وی با بیان این‌که در گذشته دو تالاب ارومیه و بختگان به‌عنوان زیستگاه اصلی جوجه‌آوری گونه فلامینگوی بزرگ در ایران بوده است، عنوان کرد: در پی خشک شدن این دو تالاب، مدتی این گونه فلامینگو در ایران جوجه‌آوری نداشته و اکنون اولین گزارش جوجه‌آوری در فارس بسیار موثق اعلام شده است.
به گزارش ایسنا ابراهیمی‌کارنامی تصریح کرد: وجود این کلونی‌‌های جوجه‌آوری در مهارلو نشان‌دهنده امنیت زیستگاه یاد شده و ثمربخشی تلاش‌های محیط‌بانان در تامین این امنیت است.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین اقدام حفاظتی برای حفاظت از این گونه ارزشمند، ارتقای سطح حفاظتی منطقه و تهیه و اجرای طرح مدیریت تالاب با رویکرد اکوسیستمی و مدیریت فعالیت‌های انسانی در محدوده این تالاب است.
ابراهیمی‌کارنامی گفت: انتظار داریم مردم و دستگاه‌هایی که فعالیت‌ آنان با اکوسیستم‌ تالاب مهارلو مرتبط است، تداوم حیات این زیستگاه را به‌عنوان یک اصل مهم مد نظر قرار دهند تا شاهد احیای کامل این تالاب در آینده‌ای نزدیک باشیم.http://www.iren.ir/Nsite/FullStory/?Id=7642  



 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: چهار شنبه 25 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

کرگدن


مسوولان حفاظت از محيط زيست به تازگي لاشه هفت کرگدن ديگر را در يک پارک خصوصي و يک حفاظتگاه طبيعي در آفريقاي جنوبي پيدا کرده‌اند.

به گزارش سرويس «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مقامات اين کشور اعلام کردند: با کشف لاشه‌هاي جديد، آمار کشتار غيرقانوني کرگدن‌ها در سال جاري ميلادي (2012) در اين منطقه به بيش از 300 مورد رسيده است.

به گزارش شينهوا، لاشه پنج کرگدن در پارک خصوصي «زيراست بوراکالالو» و لاشه دو کرگدن ديگر در حالي که شاخ‌هايشان بريده شده بود در منطقه ماريکانا کشف شد. ويشو نايدو، سخنگوي واحد ويژه مقابله با جرايم حيات وحش موسوم به Hawks‌ در آفريقاي جنوبي تاکيد کرد که جستجو براي پيدا کردن عاملان اين جنايت آغاز شده است.


بر اساس اين گزارش، آفريقاي جنوبي هم اکنون زيستگاه 22 هزار کرگدن سياه و سفيد است که تقريبا 93 درصد از کل جمعيت کرگدن‌هاي زنده دنيا را شامل مي‌شود.

http://www.iren.ir/Nsite/FullStory/?Id=7655

 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: چهار شنبه 25 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دومين جشنواره محيط زيست شهري

در دومين جشنواره محيط زيست به کودکان و نوجوانان امور بازيافت و مديريت پسماند آموزش داده شده و به آنها عنوان «همياران بازيافت» اعطا مي شود.

حضور سازمانهاي غير دولتي محيط زيست در کنار شرکت‌ها و گروههاي مختلف از شهرداري تهران براي برگزاري دومين جشنواره محيط زيست ابتکاري است که ستاد برگزاري دومين جشنواره محيط زيست به خرج داده تا بر اساس آن مشارکت عمومي در مديريت پسماند را به حداکثر برساند.

موسسه «ستاره سبز جهان» به عنوان سازماني مردم نهاد در حوزه محيط زيست مسئول برگزاري طرج حضور همياران بازيافت در دومين جشنواره محيط زيست شهري است.

با اين حال در دومين نشست هم انديشي برگزاري دومين جشنواره محيط زيست تاريخ برگزاري اين جشنواره با محوريت مديريت پسماند، از سوي ستاد برگزاري 15 تا 19 شهريور در محل بوستان ولايت اعلام شده است.

درصورت استقبال مردم از اين جشنواره، زمان آن يک روز ديگر نيز تمديد خواهد شد. زمان کار اين جشنواره از ساعت 18 تا 23 خواهد بود که در اين ميان، حدود يک تا 2 ساعت برنامه‌هاي مفرح براي بازديدکنندگان به ويژه کودکان اجرا خواهد شد.

در دومين نشست هماهنگي دومين جشنواره محيط زيست شهري، مسئولان مربوط مناطق 22گانه شهرداري تهران حضور داشتند که پيرامون اهم فعاليت‌هاي اجرايي در بوستان ولايت سخن گفتند.

به گزارش ايلنا و به نقل از ستاد خبري دومين جشنواره محيط زيست شهري، طي اين جلسه مشخص شد که موسسه «ستاره سبز جهان» طرح حضور همياران بازيافت را در دومين جشنواره محيط زيست اجرا خواهد کرد. در گذشته، اين موسسه طرحي باعنوان «همياران محيط‌زيست شهري» ويژه کودکان و نوجوانان، با هدف آموزش هدفمند کودکان و نوجوانان در زمينه محيط زيست در سطح آموزش رسمي و غير رسمي کشور و بر اساس ايده محمدباقر قاليباف شهردار تهران، مبني بر «مديريت شهري بر اساس اصل شهروندمداري» تهيه و در ارديبهشت ‌ماه 1385 در محل بوستان گفتگو برگزار کرده است.


 
کد خبر :7651   زمان مخابره: 14:19:51 - 24/5/1391
 www.iren.ir
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: چهار شنبه 25 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

رودخانه کشکان
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اظهارکرد: بالا بودن دمای هوا و وقوع پدیده خشکسالی سبب کاهش اکسیژن رودخانه کشکان شده و شرایط نامناسبی را برای آبزیان به وجود آورده است.

 

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به دستگیری اکیپ 9 نفره صیادان غیرمجاز رودخانه سیمره، گفت: طی دو ماه اخیر دو موتور برق و بیش از 200 تورغیرمجاز از متخلفین ثبت و ضبط شده است.
مهندس بازگیر افزود: رودخانه کشکان نیز در حال حاضر کمترین دبی آب را دارا است که این پدیده در50 سال گذشته بی‎سابقه بوده است.
وی با اشاره به تلفات بیش از 6000 قطعه ماهی در رودخانه کشکان، اظهارکرد: بالا بودن دمای هوا و وقوع پدیده خشکسالی سبب کاهش اکسیژن این رودخانه شده و شرایط نامناسبی برای آبزیان به وجود آورده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان درگفت‌وگو با ایسنا با تأکید براینکه آبزیان رودخانه کشکان در وضعیت اضطراری هستند، اظهار کرد: هرگونه تنش و مخاطره در آب این رودخانه سبب چند برابر شدن تلفات آبزیان خواهد شد.
بازگیر ادامه داد: جابه‏‌ جا کردن آب رودخانه کشکان به وسیله پمپ های مجاز و غیرمجاز و ورود انواع آلودگی اعم از فاضلابهای خانگی، کشاورزی، و کودهای شیمیایی تهدید جدی برای زیست موجودات رودخانه کشکان محسوب می‌شود.
وی با اشاره به روشهای غیراخلاقی برخی از افراد سودجو برای صید ماهی در آب این رودخانه، اضافه کرد: بهره‎برداری از مصالح این رودخانه توسط برخی از کارخانه‎داران، استفاده از موتور برق، شوکر و...، سالانه تلفات بسیاری را در آبزیان رودخانه کشکان به وجود آورده است.


 www.iren.ir
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: چهار شنبه 25 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

شکار ماهي
مأمورين اجرايي اداره کل حفاظت محيط زيست خوزستان در حين گشت و کنترل در مناطق استان تعداد 3 نفر متخلف شکار و صيد را در سطح استان دستگير نمودند.

 

اين متخلفين بدون داشتن پروانه صيد ماهي از طرق غير مجاز وبا استفاده از روشهاي غير قانوني( دستگاه شوک الکتريکي) اقدام به صيد ماهي نموده اندکه اين روش علاوه بر فلج نمودن ماهيان ، ساير آبزيان منطقه نيز تحت تاثير قرار گرفته اند .پس از دستگيري متخلفين دو دستگاه شوک الکتريکي ودوعدد باطري خودرو نيز کشف وضبط گرديد.
لازم بذکر است تعداد 565 قطعه ماهي کشف و ضبط گرديد و متخلفين نيز به مراجع قضائي استان معرفي شدند . بر اساس بند ج ماده 11 قانون شکار و صيد و ماده 689 قانون مجازات هاي اسلامي جمعاً بمبلغ 9072000 ريال جريمه در نظر گرفته از متخلفين اخذ خواهدشد.


 www.iren.ir
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: چهار شنبه 25 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

روز جهانی‌ حیوانات بی‌ خانمان

S-Homeless-Animals-Day-Farsi-2

سومین شنبه از ماه آگوست به حیوانات بی‌ خانمان اختصاص یافته است.این روز، ۲۱ سال پیش توسط انجمن جهانی‌ حقوق حیوانات بنیان گذاشته شد. هدف از این روز نشان دادن وضع غم انگیز میلیون‌ها حیوان بی‌ سرپرست در سراسر دنیاست.

در این روز همه انجمن‌های حمایت از حیوانات به آگاهی‌ دادن در رابطه با علل ازدیاد جمعیت حیوانات ولگرد و راههای مقابله با آن می‌‌پردازندعقیم سازی، مهمترین و کارامدترین روش در کنترل زاد و ولد حیوانات بی‌ سرپناه شناخته شده و امروزه در سراسر دنیا تلاش همگانی بر این اصل استوار است که:

  • دارندگان حیوانات خانگی را تشویق کنند تا آنها را عقیم کنند و به تکثیر آنها نپردازند
  • دولت‌ها را وادارند که به جای کشتن این حیوانات روی عقیم سازی آنها سرمایه گذاری کنند
  • به مردم بفهمانند که با قبول سرپرستی یک حیوان پناهگاهی در اصل دو حیوان را نجات میدهند: یکی‌ حیوانی‌ که به خانه می‌‌برند و یکی حیوانی‌ که به جای او به  پناهگاه آورده میشود

لطفا به اشاعه این فکر کمک کنید و اگر مایلید حیوان خانگی داشته باشید آن را از پناهگاه‌ها انتخاب کنید و جداً از خرید آن از مراکز فروش حیوانات خوداری فرمائید. موقع انتخاب، شرایط خود را در نظر بگیرید و حیوانی‌ که با آن شرایط تطبیق می‌کند در نظر بگیرید تا احتمال برگرداندن او به پناهگاه از بین برود. و فراموش نکنید که از هر طریقی میشود کمک کرد، حتی اگر ترتیب دادن یک میهمانی چای به منظور جمع آوری کمک برای برنامه عقیم سازی یک پناهگاه، چاره جویی‌ برای گربه‌های ولگرد کوچه خودتان که سالی‌ دوبار میزایند، توله سگی‌ که به تازگی آن دوروبر پیدا شده و نیاز به عقیم سازی و مراقبت دارد...باشد. فکر می‌کنید بتوانید در کوچه خودتان اولین نفر باشید؟؟؟

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: چهار شنبه 25 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نخستین همایش ملی حقوق محیط زیست و منابع طبیعی زاگرس

تاریخ برگزاری همایش 25/8/91
برای دریافت اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک نمایید
 

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: دو شنبه 23 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

راکون خوش شانس

بچه راکون خوش‌اقبالی که سرش داخل یکی از درپوش‌های فاضلاب گیر کرده بود توسط یک مرد نجات پیدا کرد.

به گزارش همشهری آنلاین آقای بیل‌زیمر ناجی این بچه‌راکون درباره آن می‌گوید: به‌طور معمول کسی از کنار این درپوش‌های فاضلاب عبور نمی‌کند، بنابراین، این بچه‌راکون خوش‌اقبال بود که من به‌طور تصادفی آن‌را دیدم. برای بیرون کشیدن آن از همکارانم کمک گرفتم و به وسیله روغن‌ سر حیوان را چرب کردیم و آن‌را بیرون کشیدیم. گفتنی است راکون‌ها حیوانات کنجکاوی هستند و ساکنان مناطق محل زندگی آنها مجبورند بیشتر سوراخ‌ها و منفذ‌های منزل و محل کار خود را بپوشانند.1391/5/21 ----- http://arw.ir/?p=32213

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:خوش‌اقبال, راکون, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

به گزارش گروه محیط زیست خبرگزاری میراث فرهنگی بررسی‌ها نشان می‌دهد که در یک سال گذشته ۷ خرس در مناطق مختلف ایران کشته شده‌اند. در حالی که بیشتر این کشتارها بابت استفاده از گوشت حیوان به دلیل برخی باورهای محلی بوده، اما مورد اخیر کشته شدن خرس سیاه در بم به اعتقاد فعالان حقوق حیوانات تعجب آور است، زیرا مردم محلی این منطقه مشکلی با خرس سیاه ندارند.
یکی از اعضای دیده‌بان حقوق حیوانات در گفت و گو با CHN در مورد دلایل احتمالی کشته شدن خرس در بم گفت: «مردم محلی این منطقه با خرس سیاه مساله‌ای ندارند، ضمن این که تعداد این حیوان در این منطقه آن قدر کم است که کمتر احتمال دارد توسط مردم محلی مشاهده شود.»
این فعال حقوق حیوانات اضافه کرد: «ممکن است مسمومیت و کشته شدن خرس اتفاقی بوده باشد، به این معنی که طعمه سمی برای جانوری دیگر گذاشته شده و خرس از آن استفاده کرده باشد.»
به گفته او، بعید است که محلی‌ها برای کشتن خرس طعمه سمی بگذارند زیرا احتمال حضور این چند قلاده خرس باقی مانده در منطقه در زمین‌های روستاییان بسیار پایین است و در چنین مواردی به طور معمول با سر و صدا حیوان را دور می‌کنند و ماجرا به مسموم کردن نمی‌رسد.
موارد کمی از کشته شدن خرس سیاه آسیایی در ایران گزارش شده‌است. دیگر مورد مربوط به کشتن پدر و مادر یک خانواده خرس سیاه در سیستان و بلوچستان است که توله‌های آن‌ها مورد حفاظت اداره محیط زیست قرار گرفت.
اما صرفنظر از این که خرس سیاه کمتر بابت استفاده از گوشت و پوست و زبان کشته می‌شود، خرس قهوه‌ای که دیگر گونه خرس در ایران است، به دلیل برخی باورهای محلی بیشتر کشته می‌شود.
گزارش‌های یک سال گذشته از مرگ ۷ خرس در ایران حکایت دارد که یکی از آن‌ها همین خرس سیاه اخیر و باقی خرس قهوه‌ای بوده‌اند.
یکی از دردناک‌ترین موارد کشتار خرس قهوه‌ای طی یک سال گذشته، میانه‌های مرداد سال ۹۰ در سمیرم اتفاق افتاد. فیلمی که از این کشتار منتشر شد نشان می‌داد که قاتلان پس از کشتن خرس مادر شکم دو توله خرس را پاره کرده و آن‌ها را به این شیوه به قتل رسانده‌اند.
در شهریور ماه سال ۹۰ نیز مورد دیگری از کشتار خرس قهوه‌ای در ایران اتفاق افتاد. در شهرستان کجور، خرسی قهوه‌‍ای با کارد قصابی ذبح شد. شیوه کشتار این خرس نشان ‌می‌داد که خرس بابت استفاده از گوشت و پوست کشته شده‌است.
در اردیبهشت ۹۰، یک خرس قهوه‌ای در منطقه کیاسر مازندران با صورتی پر از ساچمه پس از چهار روز رها شدن در آب رودخانه کشته شد. گفته می‌شود که این خرس بابت خوردن سیب و شکستن شاخه‌های درختان یک باغ حوالی کیاسر به این شیوه کشته شده‌است.
در شهریور سال ۹۰ در شهرستان سراب نیز خرسی خشمگین به جای استفاده از تیرهای بیهوش کننده، توسط ماموران محیط زیست کشته شد.
خرس‌های سیاه در حال حاضر در فهرست قرمز اتحادیه جهانی حفاظت از منابع طبیعی، _ IUCN _ و در رده در آستانه انقراض قرار دارند و از درجه حفاظتی بالایی برخوردارهستند. هنگامی که جانوری از درجه حفاظتی برخوردار می‌شود به این معنی است که در ۱۰ سال اخیر حدود ۵۰ درصد از جمعیت این حیوان کاسته شده‌است.
در مورد خرس قهوه‌ای نیز اتحادیه جهانی حفاظت در گزارش سالیانه خود از وضعیت حیات وحش جهان نام خرس قهوه‌ای ایران را از سال ۲۰۰۴، در فهرست گونه‌های «در معرض تهدید» قرار داده است. از سوی دیگر شورای عالی محیط زیست نیز از سال ۱۳۷۸ خرس قهوه ای را در زمره حیوانات حمایت شده و حفاظت شده در ایران معرفی کرده است.http://arw.ir/?p=32675
___________________________

کشته شدن خرس سیاه ایرانی در منطقه حفاظت شده بم

مشاهده یک گونه نادر در غرب هرمزگان

عکسی دلخراش از شکار خرس در کردستان/ تصویر

دوباره خرس خشمگین به جای بیهوشی کشته شد!

قتل خرس قهوه ای در سراب توسط شکارچیان/ تصویری

سر بریدن یک خرس با کارد قصابی در کجور و عکاسی از آن/ تصویر

خرس که ترس ندارد! باور نمی‌کنید؟

حمله خرس سیاه به شکارچیان/ تصویری

موسیقی برای حیوانات و محیط زیست/ آهنگی برای محیطبان، جنگلبان و همه دوستداران محیط زیست …

نیکشهر زیستگاه اصلی خرس سیاه آسیایی

عضو فراکسیون محیط زیست: عملکرد محیط زیست در برخورد با حیوا‌ن‌ آزاری مطلوب نیست

بیانیه گروه های زیست محیطی در رابطه با «روز مبارزه با خشونت علیه حیوانات»

آزار حیوانات؛ از مرگ خرسها تا کشتن الاغ با پتک

گیلان: در نبرد دو خرس یکی از آنها کشته شد

درخواست پروانه شکار خرس از سوی اداره محیط زیست گیلان!

قاتل خرس های سمیرم آزاد شد/ اجرای حکم بدون دستگیری متهم دوم ممکن نیست

اقدام کنید! ضجه توله خرس ها را تا ابد تکرار خواهیم کرد

تعیین جریمه برای مقابله با کشتار حیوانات بازدارنده نیست

جنایت در حق حیوانات/ بلوتوث های سیاه زیست محیطی، خطری جدی و بی سابقه برای حیات وحش/ فیلم و عکس

کشتن الاغ با پتک در سمیرم/ فیلم

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دیده بان حقوق حیوانات: کارشناس مسئول مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت گیلان گفت: سالانه در گیلان حدود چهار هزار نفر دچار حیوان گزیدگی می‌شوند.
علیرضا رسایی به افزایش حیوان گزیدگی و پیشگیری از بیماری هاری در گیلان اشاره کرد و اظهار داشت: بیماری هاری در اثر گزیده شدن عمدتا توسط سگ، گربه، روباه، شغال و خفاش آلوده ایجاد می‌شود و حیوانات علفخوار نظیر گاو و گوسفند نیز ممکن است دچار بیماری‌ هاری شوند و آن را به انسان منتقل کنند.

به گزارش فارس وی، با تاکید بر اینکه هاری بیماری ۱۰۰ درصد کشنده است، تصریح کرد: حیوان آلوده به ویروس هاری می‌تواند با گاز گرفتن و یا چنگال زدن این ویروس را به انسان منتقل کند که در صورت انجام ندادن واکسیناسیون ضد هاری علایم بیماری در فرد ظاهر شده و مرگ او را سبب می‌شود.

این مسئول، با بیان اینکه سالانه حدود ۴ هزار نفر در گیلان توسط سگ و دیگر حیوانات اهلی و وحشی دچار حیوان‌گزیدگی می‌شوند، افزود: این افراد نیاز به درمان و پیشگیری واکسن پیدا می‌کنند و با توجه به کشنده بودن بیماری هاری، از تمام موارد واکسینه می‌کنیم.

رسایی، عدم آگاهی مردم در مراجعه به موقع را از مشکلات حیوان گزیدگی نامید و تصریح کرد: از سال ۶۶ به بعد حیوان گزیدگی در گیلان افزایش یافته است و سنین مدرسه و نوجوانان بیشترین موارد گزیدگی را دارند.

وی، ۸۰ درصد موارد گزیدگی در گیلان را توسط سگ‌های خانگی نامید و خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد گزیدگی در روستاها رخ می‌دهد و ۹۰ درصد سگ‌ها صاحب‌دار هستند.

کارشناس مسئول مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت گیلان با بیان اینکه ساکنان انزلی بیشتر از  نقاط دیگر استان دچار حیوان گزیدگی می‌شود، تصریح کرد: رواج سگ‌های زینتی عامل این گزیدگی است و به همین منظور باید واکسیناسیون را ادامه دهیم.

وی، آموزش صاحبان سگ‌های خانگی، دانش‌آموزان و مردم را امری ضروری دانست و گفت: سال گذشته سگ‌گزیدگی در استان ۲۰۰ مورد افزایش داشته است.

رسایی، دلیل این افزایش را وجود سگ‌های زینتی به ویژه همراه مسافران ذکر کرد و افزود: سگ‌های متواری که علائم هاری دارند دو نوبت و حیواناتی نظیر گاو ۵ نوبت واکسینه می‌شوند و حیوانی که پس از ۱۰ روز از این بیماری علائمی نداشته باشد واکسن آن ادامه نمی‌یابد.

وی، هزینه واکسیناسیون هاری را بسیار سنگین خواند و گفت: برای خرید هر نوبت واکسن هاری که از فرانسه وارد می‌شود مبلغ ۱۵۰ هزار تومان برای دولت هزینه دارد و این واکسیناسیون از طرف مرکز بهداشت به صورت رایگان انجام می‌شود.

این مسئول، فرهنگ نگهداری سگ در منزل را از مشکلات بزرگ نامید و خاطرنشان کرد: در این راستا دستگاه‌های متولی و رسانه‌ها باید فرهنگ‌سازی کنند زیرا موارد مثبت بیماری هاری بر اثر بی‌توجهی و سهل‌انگاری صورت می‌گیرد.

وی، با بیان اینکه مرگ و میر اثبات شده از بیماری هاری در استان وجود نداشته است، افزود: مرگ و میر هاری در دام وجود دارد و حتی یک مورد حیوان گزیدگی مشکوک به هاری داشتیم که اگر توجه بهداشت و واکسیناسیون نباشد فاجعه ایجاد می‌شود.

به گفته رسایی، به طور معمول سن خاصی برای مبتلا به بیماری هاری نیست و پسرها بیشتر از دخترها مبتلا می‌شوند و بیشترین گروه سنی نیز مربوط به ۱۰ تا ۱۴ سال است.

وی با تاکید بر اینکه انجام واکسیناسیون هاری برای تمام افراد گزیده شده توسط هر حیوانی الزامی است، گفت: عدم انجام واکسیناسیون هاری به تصور سالم بودن سگ و یا حیوان می‌تواند تبعات جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد.

_http://arw.ir/?p=30873_______________________

مرگ ۷تن به دلیل ابتلا به هاری در سال

۹۰ درصد موارد حیوان گزیدگی در کشور از سگ های ولگرد است

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان غربی خبر داد: آبرسانی دستی به حیات وحش جزایر پارک ملی دریاچه ارومیه در پی نیازمندیهای شدید حیات وحش جزایر پارک ملی دریاچه ارومیه به آب آشامیدنی آبرسانی بصورت دستی انجام می شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی حسن عباس ن‍ژاد مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت انتقال آب به جزایر پارک ملی دریاچه ارومیه در پی خشکسالی های اخیر و کاهش نزولات جوی در سطح جزایر پارک ملی دریاچه ارومیه به صورت دستی صورت می گیرد
عباس نژاد افزود حیات وحش زیستا در این جزایر با تنش شدید کم آبی مواجه شده اند که در این راستا اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی اقدام به انتقال آب با استفاده از شناورهای موجود به جزایر نموده و در فاز اول این پرو‍ژه روزانه ۱۵۰۰ لیتر آب توسط کالن های سی لیتری به جزیره اسپیر منتقل می شود.

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:آبرساني, حيات وحش, درياچه اروميه, دستي, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

به دلیل صید غیر مجاز و تهدید زیستگاه سمور آبی گیلان در خطر انقراض قرار دارد

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان گیلان،‌سمور آبی یا شنگ پستانداری است بسیار زیرک و متاسفانه اخیرا به دلیل به دام افتادن در تورهای ماهیگیری تعبیه شده در تالابهای استان و از طرفی توسعه پرورش ماهی و اقدام به مبارزه صاحبان مراکز پرورش با این جانور (به عنوان آفت) با خطر جدی تری روبه رو شده است.
این گزارش می افزاید: صید غیر مجاز در تالاب ها علاوه بر ضربات موثری که بر جمعیت آبزیان وارد می نماید، مفهومی را با عنوان صید ضمنی یا ( Beaching) به دنبال دارد در این خصوص دام های پهن شده گاهی صید های ناخواسته ای را در خود جا می دهند که از جمله آنها این پستاندار بسیار زیبا و نادر می باشد.
گاهی نیز دیده می شود که استخرهای پرورش ماهی و علی الخصوص ماهیان سرد آبی برای جلوگیری از عدم ورود این پستاندار به حوضچه های پرورش در ورودی مزرعه استخری را تعبیه می نمایند که متاسفانه جریان برق به آن وصل می شود. در این رهگذر پستاندار به محض تماس با آب استخر به دلیل برق گرفتگی جان خود را از دست می دهند و یا گاهی با اسلحه با این جانور مبارزه می شود.
در صورتیکه اگر نگاه منصفانه ای وجود داشته باشد اغلب استخرهای سرد آبی در کناره های رود خانه ها و مماس بر زیستگاههای این گونه بی نظیر ساخته می شود که حیوان جهت دستیابی به غذا گاهی(به دلیل کمبود مواد غذایی) از استخرهای پرورش ماهی استفاده می نماید.
از طرفی چنانچه در مهندسی سازه های شیلاتی ارتفاع سطح آب از لبه حوضچه ها را افزایش دهند حیوان به دلیل تشخیص اینکه پس از پریدن در استخر توانایی برگشتن به سطح استخر را نخواهد داشت وارد حوضچه ها نمی شود . کما اینکه در کشور آلمان هم اکنون این امر اجرا می شود و این راه حل نیز توسط پژوهش گر برجسته آلمانی(هایدمن) ارائه شده است. شنگ یا سمور آبی تاکنون در ایران از تهران، گیلان، مازندران، گلستان، اصفهان، فارس، خوزستان، آذربایجان و لرستان گزارش شده است . این پستاندار بسیار محتاط است و به همین دلیل بسیار کم دیده می شود. فعالیت این حیوان عمدتا در شب بوده و غذای اصلی آن ماهی است و این جانور علی الخصوص ماهیهای کوچک و متوسط و مریض را شکار می کند. علاوه بر آن شنگ از حیوانات دیگر نظیر قورباغه، خرچنگ و جوندگان مخصوصا موش آبی تغذیه می نماید که این امر نقش موثر آن را در تنظیم جمعیت جوندگان نشان می دهد.
قابلیت این گونه از منظرزیست شناسی در محیط آبی و دویدن در محیط خشکی از او شکارچی بسیار ماهری ساخته است. این جانور دارای بدنی دراز و نسبتا باریک و دم بلند است طول بدن تا ۷۵ سانتی متر و طول دم آن ۵۰ سانتی متر است سر مسطح و پوزه کوتاه و رنگ قهوه ای بدن از دیگر مشخصات شنگ بشمار می رود. این گونه منحصر به فرد به دلیل ذهنیت منفی صیادان و استخر داران و گاهی به دلیل پوست آن که به قیمتهای بسیار ناچیز به فروش می رسد و حتی گاهی به خارج از کشور فرستاده می شود، در معرض خطر انقراض قرار گرفته است هم اکنون این گونه در فهرست کتاب سرخ موسسه I.U.C.N (اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت) در طبقهء در معرض تهدید قرار می گیرد.http://arw.ir/?p=32417      -------21/5/91

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:خطر انقراض, سمور آبي, گيلان, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نخستین حضور گونه نادر لک لک سیاه در منطقه شکار ممنوع بزمای در در رشتخوار مشاهده شد.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی، چندی پیش محیط بانان منطقه شکار ممنوع بزمای نخستین مشاهده از حضور گونه نادر لک لک سیاه را در منطقه اعلام کردند و به فاصله زمانی بیست روز از نخستین مشاهده   لک لک سیاه دراین منطقه گزارش مصوری  دیگر مبنی بر جوجه آوری این گونه واصل شد.

این گزارش می افزاید: این موضوع بیش از آنکه غنای تنوع زیستی را درمنطقه به تصویر میکشد حاکی از شرایط زیستگاهی امن ومستعد برای حضور این گونه نادر و جوجه آوری آن بوده است .

از آنجا که وضعیت مناطق زیستی و محل های تولید مثل این پرنده، اهمیت بسزایی در بقای آن دارد، توجه به منطقه شکار ممنوع بزمای بالاسر نیز به منظور حفظ اکوسیستمهای طبیعی و استمرار پایش اهمیت بیشتری میبابد.

گفتنی است: لک لک سیاه با نام انگلیسی  Black Stork از پرندگان زمستان گذر و تابستان گذر کمیاب از راسته لک لک سانان و خانواده لک لکهاست.
لک لک های سیاه نر و مادۀ همشکل دارند و عمدتا از ماهی و گاهی از حشرات، ملخ ها، سمندرها و نیز از جوندگان و پستانداران کوچک، مارها و مارمولک ها تغذیه می کند.

شایان ذکر است این پرنده در نواحی آب های شور و شیرین، رودخانه ها کم عمق با ساحل شنی، کانال ها، جزایر، اراضی سیلابگیر و نواحی پر درخت کنار دریاچه ها به سر برده و معمولا روی درختان آشیانه می سازد.

این پرنده در ایران، به تعداد کم و مهاجر و در مناطق جنوبی کرمان وفارس و نیز در مناطق شمال غرب، به صورت گروه های کوچک مهاجر دیده می شود .

بدین طریق پس از تأئید حضور این گونه توسط کارشناسان امر ، منطقه شکار ممنوع بزمای دراستان خراسان رضوی نیزبه فهرست پراکنش گونه نادر لک لک سیاه افزوده میگردد.

منطقه شکار ممنوع بزمای در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان تربت حیدریه واقع شده  و نام بزمای از بلندترین قله موجود در ارتفاعات منطقه گرفته شده است.

لازم به ذکر است وسعت منطقه ۴۹ هزار و ۷۶۵ هکتار و دارای موقعیت جغرافیایی  ۵۹/۲۴-۵۹/۳۷ طول شرقی و ۳۵/۰۵-۳۵/۱۶  عرض شمالی می باشدو وضعیت توپوگرافی منطقه کوهستانی – تپه ماهور و دامنه تغییرات ارتفاع بین ۲۰۰-۴۰۰ متر می باشد.- 20/5/1391 - http://arw.ir/?p=32413

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:رشتخوار, لك لك سياه, مشاهده, گونه, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

بعضی گمان می کنند تنبلی خصوصیت آدم ها است اما دقت در زندگی بقیه موجودات موجب اصلاح این گمان می شود.

به گزارش روزگار نو، اودا دنی، عکاسی اندونزیایی در جزیره باتام با صحنه جالبی روبرو شده است. بچه حلزونی برای عبور از رودخانه به جای زحمت دادن به خود و شنا، این کار را به دوش مادرش گذاشت!
این عکاس می افزاید: هرگز با این صحنه روبرو نشده بودم که برای عبور از رودخانه، بچه حلزونی بر پشت مادرش سوار شده باشد.
حلزون
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

گزارش تصویری / پناهگاه وفا -1

کرج - خبرگزاری مهر: پناهگاه وفا در سال 1382 تاسیس شد و به عنوان

اولین پناهگاه حیوانات در ایران شروع به کار کرد، تعهد آنها کمک کردن و

پناه دادن به حیوانات آسیب دیده و بی پناه در ایران است. پناهگاه وفا

یک سازمان خیریه غیر دولتی است که فقط به کمک های مردمی و

خدمات داوطلبانه اتکا دارد.

 

عکس / مهرناز محمدی


امانت داری و اخلاق مداری 
استفاده از این عکس(ها) فقط با ذکر منبع  "خبرگزاری مهر"  مجاز است.

منبع:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1666167

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

این روزها انسان‌ها و حیوانات از دست ذرات ریز و مزاحم درامان نیستند. ما انسانها حداقل سرپناهی داریم که در روزهای گرد و غبار در آن پنهان شویم، اما حیوانات زبان بسته می‌مانند و با این شرایط می‌سازند و می‌سوزند. منابع غذایی و آب مورد مصرفشان آلوده می‌شود، بی آنکه بدانند چه خطری تهدیدشان می‌کند.

 این ذرات کوچک گرد و غبار، آسیب‌های بزرگی در پی دارند که شاید بررسی آثار آن بر جوامع جانوری که از مهمترین مضرات به شمار می‌رود، به ذهن کمتر کسی برسد. آلودگی خاک و آب و غذا زمینه نابودی و انقراض بسیاری از گونه های جانوری را فراهم می کند؛ بعضی از آنها منحصرا بومی منطقه غرب هستند و به صورت مداوم در معرض ریزگردها قرار می‌گیرند.

 یک جانورشناس درباره آثار گرد و غبار بر جانوران، تصریح کرد: گرد وغبار اثرات متعددی بر حیات طبیعی جانوران دارد که کاهش میزان زاد و ولد و به دنبال آن محدودیت جمعیت از جمله این پیامدهاست.

 پرفسور نصراله رستگارپویانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: آلودگی هوای ناشی از ریزگردها شیوه تغذیه بسیاری از گونه‌های جانوری را مختل کرده و به دنبال آن میزان تولید مثل و جمعیت این گونه‌ها کاهش شدیدی نشان می‌دهد.

 وی ادامه داد: دو زیستان، خزندگان، پرندگان، پستانداران و به خصوص مارها و سوسمارها شدیدا در معرض آثار سو ناشی از آلودگی هوا قرار دارند.

 این استاد دانشگاه با اشاره به آلوده شدن آبها با ذرات ریزگرد، یادآور شد: آلودگی آبهای سطحی که زیست بوم بسیاری از آبزیان محسوب می‌شود، مشکلات فراوانی را در پی خواهد داشت.

 رستگار پویانی عنوان کرد: حفاظت جانوران در برابر آلودگی ناشی از گرد وغبار کار مشکلی است، اما باید زیستگاه‌های قرنطینه شده‌ای برای گونه‌هایی که شدیدا در معرض خطر قرار دارند در نظر گرفته شود.

 مدیر گروه زیست شناسی دانشگاه رازی با انتقاد از نبود امکانات لازم برای پیگیری تاثیر آلودگی بر زندگی جوامع جانوری، از مسئولین خواست امکانات لازم را در اختیار بخش‌های مربوطه قرار دهند.

http://arw.ir/?p=31565: منبع

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:جانوران, زاد و ولد, كاهش, گرد و غبار, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

باورهای نادرست در رابطه با حیوانات

دیده بان حقوق حیوانات: «آیا می دانستید آدامسی که به روی زمین پرت میشه برای پرنده [ها] حکم تکه نان را دارد و وقتی پرنده اقدام به خوردن آن می کند در [گلو] گیر کرده و مانع از این میشه که پرنده هر نوع آب و غذای واقعی را قورت بدهد؟ به این ترتیب پرنده به طرز دردناکی آن هم ذره ذره جان می دهد. این مطلب را به اشتراک بگذارید و مسئولیت زباله هایتان را عهده دار شوید.»

به گزارش دیده بان حقوق حیوانات این مطلبی است که شاید تا کنون بارها از طریق ایمیل دریافت یا ارسال کرده باشید، در شبکه های اجتماعی دیده یا به اشتراک گذاشته باشید و یا در موردش شنیده باشید. اما آیا چنین مطلبی صحت دارد؟

تحلیل پیام:

با توجه به این پیام که در رسانه های گروهی و ایمیل ها منتشر شده است، مردم نباید آدامس خود را بر زمین بیاندازند، چرا که ممکن است پرندگان آن بخورند و بمیرند. پیام ادعا می کند که پرندگان آدامس را به این دلیل می خورند که فکر می کنند نان است. همچنین این پیام بیان می کند که آدامس باعث بروز مشکل در سیستم های بدن پرنده (مثل سیستم گوارش) شده و مانع از خوردن آب و مواد مغذی کافی می شود؛ در نتیجه باعث مرگ تدریجی است. برای نشان دادن خطر از عکس یک پرنده کوچک استفاده شده که به پیکر بی جان جفتش خیره شده است.

با این که پیام بالا حاوی هیچ گونه استناد علمی اثبات پذیر نیست، در حال حاضر اطلاعات کافی برای رد قطعی صحت این پیام نیز وجود ندارد؛ ولی می توان اطمینان داشت که این پیام در بیان خطر آدامس جویده برای پرندگان بزرگنمایی کرده است.

باقر نظامی، پرنده شناس و دانشجوی دکترای محیط زیست در این زمینه معتقد است به دلیل تنوع بیشتر پرندگان به نسبت پستانداران رژیم غذایی پرندگان تخصصی تر شده است. یک پرنده در صورت برخورد با آدامس یا هر خوراکی غیر جذاب دیگر که از نظر غذایی مناسب خوردن نباشد، برای بار اول با چندبار نوک زدن متوجه خواهد شد که قابل خوردن نیست؛ در نتیجه دفعات بعد بدون توجه از کنارش عبور خواهد کرد چرا که پرنده فهمیده که جسم امتحان ده غذای مناسبی نیست. مضافا پرنده ای که تصویر آن همراه پیام ارسال شده پرستوی معمولی (Swallow به معنی قورت دادن و بلعیدن) است که گویای رژیم غذایی و نوع تغذیه این پرنده در هوا از حشرات است. سیستم و ساختار نوک پرستو اجازه برداشتن آدامس از روی زمین و قورت دادن آن را نمی دهد.

یک کارشناس Zoo-America در این زمینه می گوید:

«نتیجه بررسی دقیق و بحث میان کارکنان باغ وحش ما چنین است: آدامس به خودی خود برای پرنده ماده ای کشنده به حساب نمی آید و ممکن است توسط برخی پرندگان خورده شود. نباید هیچ چیز را محال دانست و می توان پرنده کوچکی را تصور کرد که تلاش می کند آدامس بزرگی را ببلعد. بدیهی است که هر جسم بزرگی در مجرای تنفسی می تواند مشکل ساز باشد و برای انسان هم چنین است.»

کارشناس پارک حیات وحش توبیا (Lake Tobia) نیز می گوید:

«بعید است پرندگان ما در این پارک برای خوردن آدامس حتی تلاش کنند. ممکن است آنها یک یا دو بار به آدامس نوک بزنند و متوجه شوند چیز قابل خوردنی نیست. تا کنون هرگز پرنده ای که از خوردن آدامس مرده باشد نداشته ایم.»

علاوه بر این، تصویر این پیام لااقل از سال ۲۰۰۹ همراه با مطلبی کاملا متفاوت دست به دست شده است. در توضیح اصلی شرح داده شده که پرنده به دلیل برخورد خودروی عبوری جان باخته و هیچ گونه اشاره ای به خطر خوردن آدامس وجود نداشته است.

بدون شک پذیرش مسوولیت زباله ها نکته مثبتی است. در عین حال که این پیام خاص در بیان خطر بالقوه برای جان پرندگان بزرگنمایی کرده است، انواع مختلف زباله که بر زمین انداخته می شوند آلوده کننده محیط زیست هستند و می توانند برای حیات وحش خطرناک باشند. در واقع آدامس های بدون قند حاوی زیلیتول (Xylitol) می تواند برای سگ و سایر حیوانات خانگی سمی باشد، زیرا می تواند باعث افت ناگهانی قند خون شود.

انداختن هرنوع زباله بر روی زمین غیر مسوولانه است.

این پیام در لیست دروغنامه های وب سایت hoax-slayer.com لیست شده است.

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

ایرفرانس

دیده بان حقوق حیوانات: ایرفرانس (هواپیمایی فرانسه) مدعی است آسمان را به بهترین جای زمین تبدیل خواهد کرد، با این حال این خط هوایی هنوز به حمل هوایی میمون ها به آزمایشگاه ها ادامه می دهد و عملا از آسمان محلی وحشتناک برای میمون ها ساخته است.

این میمون ها تمام وقتشان در آسمان را در جعبه های کوچک چوبی سر می کنند. محل قرارگیری جعبه ها تا رسیدن به مقصد در بخش تاریک زیرین قسمت مسافران ایرفرانس است؛ و مقصد هم آزمایشگاه های بدنامی مانند آزمایشگاه پزشکی شین-نیپون (Shin Nippon Biomedical Laboratories-SNBL) و یا Covance هستند. میمونها در این شکنجه گاه ها تحت آزمایش های بی رحمانه عذاب خواهند کشید و خواهند مرد.

امروزه تقریبا تمام خطوط هوایی – شامل خطوط هوایی چین(ایر چاینا)، خطوط هوایی انگلیس (بریتیش ایرویز)، خطوط هوایی دلتا (دلتا ایرلاینز) و خطوط هوایی آمریکا (امریکن ایرلاینز) – از حمل میمون های آزمایشگاهی امتناع می کنند که بخشی از این رخداد به علت کمپین های موفقت آمیز پتا (PETA) بوده است.

برای تشویق ایرفرانس به اتخاذ سیاست مشابه علیه این عمل بی رحمانه اینجا کلیک کنید. (در بخش اول نام، بخش دوم نام خانوادگی و در بخش سوم آدرس ایمیلتان را وارد کرده و روی نوشته Send This Message که درون مستطیل نارنجی رنگ نوشته شده کلیک کنید.)

همچنین تا قرار گرفتن این عمل ظالمانه در لیست ممنوعه پروازهای ایرفرانس، از پرواز با این خطوط هوایی خودداری کنید.

همچنین می توانید به روش زیر این درخواست را مستقیما به آدرس خدمات مشتریان ایرفرانس ایمیل ارسال کنید.

۱- ایمیل گیرنده: mail.customerservice.cdg@airfrance.fr

2- عنوان ایمیل: Stop Transporting Primates to Laboratories

3- متن ایمیل: متن زیر را در قسمت بدنه ایمیل ارسالی کپی کنید(در صورت صلاحدید می توانید متن یا بخش هایی را کم یا زیاد کنید):

___________________________________________

I was dismayed to learn that your airline continues to facilitate cruelty to animals by transporting primates destined for laboratories. These highly social, intelligent beings are routinely mutilated, poisoned, deprived of food and water, forcibly immobilized in restraint devices, infected with painful and deadly diseases, and psychologically tormented.

Additionally, primates suffer from the long and grueling transport in the cargo holds of planes and in the backs of trucks. For these reasons, nearly every major airline including Cathay Pacific, Delta Air Lines, American Airlines, and Aer Lingus refuses to transport primates for use in experiments. It is shameful that your airline lags behind and continues to support this cruel practice.

Please join leading airline companies and adopt a formal policy prohibiting the transport of primates destined for laboratories to ensure that your company plays no role in

Sincerely,

___________________________________________

4- امضا: برای امضا کافی است در انتها و در خط بعدی عبارت Sincerely نام و نام خانوادگیتان را با حروف لاتین بنویسید.

۵- کمک به جمع آوری امضا: با ارسال این درخواست به دوستانتان، در جمع آوری امضا شریک شوید!

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:PETA, آزمایشگاهی, اقدام کنید, میمون, هواپیمایی فرانسه, پتا, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

عبدا... ياري

گفت و گوي تفصيلي درباره شهادت مهندس ياري
ياري قرباني مديريت غير اصولي شکار شد
ايرن، اميد کرمي: دکتر مير مهرداد ميرسنجري استاد شهيد عبدا... ياري، در گفت و گو با ايرن از حسرت از دست دادن حامي فداکار محيط زيست مي گويد.

"اگر فکري اساسي براي مديريت شکار نشود، محيط زيست محکوم به تقديم کردن ايثارگران ديگري مثل ياري است"، اين جمله را دکتر ميرمهرداد ميرسنجري رئيس دانشکده کشاورزي دانشگاه ملاير مي گويد. مير سنجري استاد عبدا... ياري در اين دانشگاه بوده، و خود را به نوعي دوست ياري مي داند.
ميرسنجري در گفت و گو با خبرگزاري مستقل محيط زيست ايران قتل مهندس ياري را محکوم کرده و اين اتفاق را حادثه اي ناگوار براي جامعه دوستدار محيط زيست کشور مي داند. ايشان در حالي که از شکارچي با نام "جانگير" ياد مي کند ادامه مي دهد: عمل شکارچي گرفتن جان حيات وحشي است که خدا به آنها جان داده است، پس بي انصافي نيست که شکارچي را "جانگير" بناميم. ياري همواره تمام تلاشش را براي مبارزه با شکارچيان متخلف به کار مي بست و در نهايت جان خود را نيز در اين راه تقديم کرد. ياري الگويي است براي حافظان محيط زيست ايران.
وي افزود: به علت نزديکي دانشگاه ملاير با منطقه حفاظت شده لشگردر، به نوعي اين منطقه به عنوان آزمايشگاه طبيعي دانشجويان محيط زيست به شمار ميرود و مرحوم مهندس ياري با سعه صدر همواره پذيراي طالبان علم بود و تمام تلاشش را براي کمک و معرفي اين منطقه به دانشجويان به کار مي بست.
از ميرسنجري پرسيدم که چه عاملي را دليل اصلي اين همه تلاش محيط بانان براي حفاظت از محيط زيست ميداند؟ در پاسخ گفت: بدون شک چيزي جز عشق به طبيعت نمي تواند اين همه فداکاري را موجب شود. اگر مسايل مالي را در نظر بگيريم که حقوق پايين اکثر محيط بانان به هيچ وجه جوابگوي زندگي هرچند ساده آن ها نيست. تسهيلات و پاداش قابل توجهي نيز در ازاي اين از جان و خانواده گذشتن نيز نصيب هيچ محيط باني تاکنون نشده است. براي مثال يکي از محيط بانان استان همدان که همکار ياري نيز بوده، در سال گذشته به عنوان محيط بان نمونه در کشور انتخاب شد. شايد براي بسياري قابل باور نباشد که پاداش اين انتخاب تنها پنجاه هزار تومان بوده است. اين مبلغ توهيني است به زحمات شبانه روزي محيط بانان کل کشور.

عضو هيئت مديره انجمن ارزيابي ايران در جواب اين سوال که راهکاري که براي پيشگيري از اين حوادث مي دانيد چيست، مي گويد: تجربه نشان داده است که در هيچ جاي دنيا با اعمال بازدارنده و کنترل صرف نمي توان مانع از شکار غير مجاز شد. جدا از خطر شکار غير کنترل شده براي حيات وحش کشور، برخورد شکارچيان متخلف با محيط بانان حوادثي از اين دست را رغم مي زند. اما راهکار، مديريت شکار است، در فصل مجاز، با اعتاي پروانه و در منطقه بدون خطر. از آنجايي که در اکثر مناطق تحت مديريت سازمان حفاظت محيط زيست شرايط ايده آل براي انجام شکار موجود نيست، تنها راهي که باقي مي ماند پرورش مديريت شده حيوانات دلخواه شکارچيان در مناطق بدون خطر است. مانند کاري که در استراليا براي پرورش کانگورو انجام شده و شرايط را براي شکار امن آن فراهم مي کنند.
در خصوص جزييات قتل عبدا... ياري عنوان شده است که با مشاهده شکارچيان متخلف به قصد توقيف اسلحه هاي آنها به سمتشان حرکت مي کند که اين عمل موجب اقدام به فرار متخلفين مي شود. پس از چندي تعقيب و گريز به درگيري مسلحانه تبديل مي شود. ديگر محيط بانان منطقه لشگردر عنوان کرده اند که ياري تا آخرين توان خود مبارزه کرده است، تا جايي که متخلفين پس از اصابت گلوله به کتف ياري با خودرو نيز به سمتش حمله کرده و با اصابت خودرو موجب از کار افتادنش مي شوند. خوشبختانه هر سه متخلف دستگير شده و در اختيار مقامات قضايي قرار گرفته اند.


 www.iren.ir
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

گورخر
معاون محيط طبيعي اداره کل حفاظت محيط زيست يزد از تولد چهار راس گورخر در سال جاري در منطقه گوراب شهرستان مهريز- يزد خبر داد.

 

حسن اکبري با اعلام اين خبر افزود: با توجه به انتقال مولد از اين سايت به ساير سايت‌هاي کشور جمعيت آن طي سالهاي قبل کاهش داشته است.
به گزارش ايسنا وي افزود: اميدواريم با زادآوري مجدد گور و اصلاح ساختار جنسي و اجتماعي گورها، امکان رشد جمعيت اين گونه به همراه تقويت ژنتيکي جمعيت مزبور فراهم شده و زمينه انجام پروژه‌هاي بعدي (معرفي مجدد گونه)‌ که از اهداف اوليه سايت بوده است فراهم شود.


 www.iren.ir
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

زلزله اذربايجان
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران وزارت کشور گفت: تاکنون بیش از 20 پس‌لرزه در استان آذبایجان شرقی داشته‌ایم که وضعیت استمرار حرکت گسل‌ها نگران‌کننده است.

 


مرتضی اکبرپور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس درباره زلزله 6.2 ریشتری که امروز در استان آذربایجان شرقی اتفاق افتاد، اظهار داشت: تا این لحظه براساس آمار استانی 87 نفر بر اثر این زلزله جان باختندکه به تفکیک 40 نفر از شهرستان اهر، 30 نفر در شهرستان ورزقان، 7 نفر در راه رسیدن به بیمارستان و 10 نفر نیز در روستاهای اطراف فوت شده‌اند.

وی گفت:‌ تاکنون 600 نفر مجروح شده‌‌اند که به صورت سرپایی مداوا و یا در بیمارستان‌های اطراف بستری شده‌اند.

معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران وزارت کشور درباره تخریب اماکن مسکونی در مناطق اهر و ورزقان اظهار داشت: آمار دقیقی از تخریب اماکن مسکونی و ساختمان‌ها هنوز مشخص نیست و آمار دقیق تلفات و خسارت‌های مالی را تا فردا صبح اعلام می‌کنیم.

وی به آماده‌باش استان‌های همجوار آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: استان‌های آذربایجان غربی، زنجان و همدان در آماده‌باش کامل هستند که در صورت نیاز امکاناتی را فراهم و منتقل کنند.

اکبرپور با بیان اینکه حدود 100 آمبولانس در منطقه مستقر است، گفت: استان آذربایجان شرقی با امکانات بالفعلی که دارد پاسخگوی خسارت‌های زلزله و تلفات آن است.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 20 پس‌لرزه در این استان رخ داده است، افزود: ما نگران وضیعت گسل‌ها هستیم چرا که این گسل‌ها در حال تعریض هستند.

اکبرپور با تأکید براینکه آماده‌باش نسبی به استان‌های همجوار آذربایجان شرقی داده شده، گفت:

استمرار حرکت گسل‌ها نگران‌کننده است.


 www.iren.ir
کد خبر :7636   زمان مخابره: 11:40:2 - 22/5/1391
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 22 مرداد 1386برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نشانه های خداوند در روی زمین

وَمَا ذَرَأَ لَكُمْ فِي الأَرْضِ مُخْتَلِفًا أَلْوَانُهُ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَذَّكَّرُونَ و

[همچنين] آنچه را در زمين به رنگهاى گوناگون براى شما پديد آورد [مسخر شما ساخت] بى‏ترديد در اين [امور] براى مردمى كه پند مى‏گيرند نشانه‏اى است سوره النحل, آيه ۱۳


به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

 لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را انتخاب کنید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به
جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید


به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی
یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

 



به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به
جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

 



نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 19 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دریاچه ارومیه شفابخش

ارومیه - خبرگزاری مهر : آبهای شفا دهنده و گل و نمکهای معدنی دریاچه ارومیه فرصتهای گوناگونی از آب درمانی و لجن درمانی را برای درمان انواع بیماریهای رماتیسمی، پوستی، زنان و... ارائه میکند. دریاچه ارومیه به دلیل حجم فوق العاده بالای نمک و مواد معدنی آن خالی از حیات است و به این دلیل آب دریاچه قدرت شفابخشی و علاج امراض پوستی و رماتیسمی را داراست.همچنین غلظت بالای نمک این دریاچه این امکان را می دهد که به راحتی درروی آب شناور شده و تمدد اعصاب نمایید بدون آنکه غرق شوید.

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید

 

به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید
منبع: خبرگزاری مهر
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: یک شنبه 15 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


يك روبات جديد به شكل يوزپلنگ كه از سريع‌ترين انسان‌ها نيز سريع‌تر است و يك نابودگر «آندرويد» كه در كنار سربازان به جنگ خواهد پرداخت .

این روبات سریع كه «چیتا» نام دارد توسط شركت «بوستون داینامیكس» ساخته شده كه پیش از این روبات «بیگ‌داگ» 18 میلیون دلاری را كه در نواحی سخت به انتقال تجهیزات جنگی سربازان می‌پردازد به جهان معرفی كرده بود.

اما به گفته مارك ریبرت، رئیس این شركت با وجود قرارداد مولتی میلیون دلاری كه توسط وزارت دفاع آمریكا بسته شده، مقامات ارتش این كشور هنوز از موارد استفاده این روبات باخبر نیستند.

 به گفته وی، وزارت دفاع آمریكا توجه چندانی به استفاده نهایی این روبات ندارد و بیشتر بر ساخت فناوری‌های جدید متمركز بوده و سپس به موارد استفاده آنها توجه خواهد كرد.

این روبات چهار پا از تیره پشت منعطف و سر مفصل دار برخوردار بوده و هنگامی كه ساخته شد به تسلیحات روباتیك موثر سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاع اضافه خواهد شد.

این روبات از توانایی‌ دو سریع، گرفتن گوشه‌ها، حركت زیگ‌زاگی و توقف دقیق در نقطه برخوردار است.

هزینه‌های این روبات هنوز آشكار نشده اما قرارداد مولتی میلیونی آن به نظر می‌رسد كه كمی از بودجه سالیانه 3.2 میلیارد دلاری وزارت دفاع پا را فراتر گذاشته باشد.

یوز‌پلنگ واقعی قادر است با سرعت 112 كیلومتر بر ساعت بدود. شركت بوستون داینامیكس امیدوار است نمونه اولیه را در 20 ماه آینده آماده كند كه سرعتی بین 20 تا 30 مایل بر ساعت برخوردار خواهد بود.

تبیان زنجان

روبات «اطلس» نیز كه بی‌شباهت به آندرویدهای ویرانگر نیست قرار است به عنوان یك نیروی كمكی در میادین جنگی مورد استفاده قرار بگیرد.

روبات اطلس

این روبات از یك بدنه، دو دست و دو پا برخوردار بوده ولی سر نداشته و قادر خواهد بود كه در زمین‌های ناهموار حركت كرده، در فواصل تنگ خود را جا كرده و حتی در صورت نیاز روی دست و پای خود بخزد.

سازندگان این روبات امیدوار هستند كه این روبات نسبت به نمونه قبلی خود روبات «پتمان» از فناوری پیشرفته‌تری برخوردار باشد.

روبات پتمان برای آزمایش لباس‌های محافظ سلاح‌های شیمیایی برای ارتش مورد استفاده قرار می‌گیرد و قادر است با سرعت سه مایل بر ساعت حركت كرده و حتی در شرایط بد و در صورت هل دادن در جا بایستد.

روبات «بیگ داگ»

روبات «بیگ‌داگ» قادر به حمل چهار كوله‌پشتی‌ تجهیزات سربازان در زمین‌های سنگی و پر فراز و نشیب است كه خودروهای چرخ‌دار قادر به عبور از آنها نیستند.

http://tabas-google.blogfa.com/post-50.aspx

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

چینی‌ها در ابتکاری جدید برای درمان برخی بیماری ها از نیش زنبور بهره می‌گیرند.

 

تعدادی از بیمارستان های چین در ابتکاری جدید برای درمان برخی از بیماری هااز جمله آرتروز, امراض مخاطی بینی و روماتیسم از نیش زنبور بهره می‌گیرند.

به نوشته روزنامه " چاینا دیلی" , افراد کارآزموده در این زمینه زنبورهای عسل را در ناحیه‌ای از بدن بیمار که نیاز به‌درمان دارد گذاشته پس از نیش زدن و جداکردن زنبور به درمان بیمار می پردازند.

درمان بیمار از مرکزی که سم وارد بدن شده آغاز می‌شود.

 زهر زنبور عسل مایعی است تلخ مزه به رنگ روشن دارای وزن مخصوص(1.1313 )بوی خاص و واکنش اسیدی، در مجاورت هوا به سرعت خشک میشود. زهر زنبور ترکیب بسیار پیچیده ای دارد و دست کم هشت نوع پروتئین در آن شناسایی شده است. مشخص شده است ترکیبات زهر رنبور عسل مناطق مختلف و نسبت به فصل های مختلف با هم فرق میکند .

ترکیبات اصلی زهر زنبور

آنزیم ها: -فسفو لیپازA2-هیالورونیداز-اسید فسفاتاز

پپتید ها: آپا مین -ملیتین- پپتید MCD -سکا پین -تر تیا پین-آدو لاپین

آ مین های بیو ژنیک: هیستا مین - دوپا مین -نوراپی نفرین – لکوترین

 

اثر زهر زنبور در درمان بیماری MS

Multiple Sclerosis - بیماری با علت نامعلوم می باشد در این بیماری قسمتهایی از رشته های عصبی در سیستم عصبی مرکزی به واسطه خطا در فعالیت سیستم ایمنی بدن بیمار دچار التهاب و تخریب پوشش میلین و جراحت اکسون شده و در نهایت آسیب میبیند . بیمار و پزشک هیچ گونه پیش بینی از آینده بیماری ندارند و داروهای عرضه شده :

( Interferon B-1a - Interferon B-1b < Betaseron )

در بسیاری از موارد نمی تواند بیماری را درمان کند .

استفاده از زهر زنبور عسل یکی از روش های جایگزین و مناسب براتی در مان این بیماری است .

با توجه به جد ول تر کیبا ت زهر زنبور Melittin که 50 % وزن خشک زهر را تشکیل میدهد یکی از مهم ترین مواد ضد التهاب ( 100 برابر قویتر از Hydrocortisol ) است .

Adolapin ماده دیگر موجود در زهر می باشد که از طریق مهار فعالیت آنزیم ‍‍Cyclooxygenase باعث اثر ضد التهابی و ضد درد می شود . Apamin از تشکیل Complement C3 جاوگیری میکند و کانال های پتاسیمی وابسته به کلسیم را بلوکه می کند و به همین دلیل انتقال عصبی را تشدید میکند . آنزیم Hyaluronidase نیز Scar تشکیل شده در بیماران ام اس را از بین می برد در دنیا تعداد قابل توجهی از بیماران MS فلج شده با زنبور درمانی صحت کامل خود را باز یافتند .

در سال 1997 میلادی انجمن MS امریکا مبلغ 250000 دلار در اختیار دکتر Beltani رئیس بخش ایمونولوژی دانشگاه Georgetown آمریکا قرار داد تا در مورد تاثیر زهر زنبور روی بیماران مبتلا به MS تحقیق نماید تحقیقات نشان داد که در 60 % بیماران سبب بهبودی بیماران شده است .

 

اثر درمانی زهر زنبورعسل در بیماریهای رماتیسمی

باتوجه به تحقیقات جدید در خارج کشور و نوشته های طب سنتی مبنی براثردرمانی زهر زنبورعسل در درمان بیماریهای رماتیسمی و بدلیل کمبود اطلاعات منتشر شده دراین زمینه ونگرانی پزشکان متخصص روماتولوژی بعلت اثرات نامطلوب و یا بی اثر بودن نسبی داروهای فعلی دربرخی از بیماران و عدم انجام این تحقیق درایران برآن شدیم تا پژوهشی درمورد اثردرمانی زهرزنبور عسل در درمان بیماری های رماتیسمی بعمل آوریم . موادموثری ازجمله ملیتین در زهر زنبور عسل وجود دارد که میتواند در درمان بیماریهای رماتیسمی موثر باشد. نظر به اینکه استفاده مستقیم ازنیش زنبور عسل ممکنست واکنش‌های آلرژیک و حتی شوک آنافیلاکتیک و حتی مرگ ایجاد نمایدلذا از زهر زنبور عسل فرآورده داروئی درابتدا بصورت پماد جلدی و سپس قرص‌های خوراکی ساخته و دردرمان بیماریهای روماتیسمی مورداستفاده واقع خواهدشد

زهر زنبور عسل از دیرباز برای درمان بیماریهای رماتیسمی بکار می رفته است اما تا کنون این روش درمانی در طب غربی پذیرفته نشده است. بمنظور بررسی علمی این اثرات پیش گفته ابتدا بعنوان مطالعه اولیه در سه بیمار رماتیسمی داوطلب و پس از اخذ رضایت نامه کتبی نیش مستقیم زنبور عسل بکار رفت. نتایج حاصله رضایت بخش بود و لذا تولید فراورده تزریقی جدیدی از زهر زنبور عسل بمنظور بررسی علمی اثرات آن مد نظر قرار گرفت. یک دستگاه شوک الکتریکی جدید برای استحصال زهر زنبور عسل طراحی و ساخته شد. زهر زنبور عسل استحصال شده از نظر طیف اشپکتروفتومتری و نیز از نظر pH با زهر زنبور عسل استاندارد درجه یک سیگما مقایسیه گشت. روش جدیدی برای استاندارد کردن زهر زنبور عسل ابداع گشت. این روش بر مبنای سنجش میکروبی توسط انتشار از دیسک و با استفاده از میکروارگانیسم باسیلوس سابتیلیس (ATCC 6633) و زهر زنبور عسل درجه یک سیگما انجام پذیرفت. زهر زنبور عسل تولیدی توسط *****های غشایی Millipore استریل گشت و سپس در 4 دوزاژ مختلف بصورت ویالهای لیوفیلیزه فرموله شد. این فرآورده مورد آزمونهای استریلیتی LD50 و Safety (تزریق وریدی به موشهای سوری) واقع گشت. pH و نیز اسپکتروفتوگرام آنها نیز بررسی شد. دستگاه شوک الکتریکی جدید بعنوان اولین دستگاه سم گیر زنبور ساخت ایران به ثبت اختراع رسید. pH و حداکثر جذب هر دو نوع زهر زنبور عسل یکی بودند (به ترتیب 0/1+- 5/5 ,280nm ) منحنی استاندارد بدست آمده از روش سنجش میکروبی خطی بود (r=0.99609+-0.00260 , CV%=3.788+-0.440) . بعنوان یک طرح اولیه، حدود سه هزار ویال در چهار دوزاژ مختلف 0/14،0/36،0/70،1.4mg/vial در انستیتو رازی حصارک تهیه گشت. نتایج آزمونهای استریلیتی و Safety رضایتبخش بودند. مقایسه اسپکتروفتوگرامها و pH زهر زنبور عسل قبل از فرمولاسیون و پس از آن حاکی از عدم تغییر در ماهیت زهر زنبور عسل بود. LD50 فرآورده تزریق زیر جلدی از زهر زنبور عسل برابربا 0/061 +- 3/88 mg/kg بود. برای نخستین بار در ایران فرآورده تزریق زیر جلدی از زهر زنبور عسل ساخته شد. پس از اخذ مجوز لازم از وزارت بهداشت، بررسیهای بالینی در مورد اثرات درمانی زهر زنبور عسل ایران روی برخی از امراض خود ایمنی از قبیل مالتیپل اسکلروزیس و آرتریتهای سرم منفی انجام خواهد شد

درباره فواید محصولات زنبـور عسـل تحقیقات بسیاری انجام شده اسـت کـه از آن جمله‎ می‎توان به استفاده از زهر زنبور عسل اشاره کرد.

استفاده درمانی از زهر یا نیش زنبور عسل‎ حدود دو هزار سال قبل در اروپا و آسیا آغاز شد.

زهر زنبور عسل ضدالتهاب، ضد باکتری و ضد قارچ است و به علاوه پس از مـصـرف در بدن مـوجـب آزادسـازی تـرکـیبـات طبیـعـی ضدالتهابی به ویژه کورتیـزول و آزادسـازی هورمون پیش ساز کورتیزول می شود.

آسیب های لیگامان ها، تاندونـیـت، بورسیت‎، فیبروزیت و دیگر تروماهای بافـت نرم از جمله بیماریهایی است که بـا نـیـش زنبور عسل به خوبی درمان می شوند.

همچنین استفاده از نیش زنبور عسل در تخفیف سردردهای میگرنی و پلـی نـوریـت در حال بررسی است.

استفاده از زهـر زنبـور عسـل مـوجـب تاخیر در انعقاد خون به ویـژه در رگـهـای کوچک میشود و می تـوان از آن در بهـبـود جریان خون بهره برد.

مدارکی نیز وجود دارد که زهر زنبـور عسل در کاهش کلستـرول و تحـریـک دسـتگـاه ایمنی بدن موثر است.

اسـتفـاده از زهـر زنبـور عـســل در بـیمـارانـی کـه بـه هیـچیـک از روشـهـای درمانی غیراستـروئیـدی و ضـدالـتهـابـی و کورتیکو استروئیدها و داروهـای کـاهـنـده ایمنی پاسخ

‎نداده اند ممکن است مفید باشد.

محققان توصیه می کنند که بهتـر اسـت همزمان با استفاده از زهر زنبور عـسـل از دیگر محصولات زنبور عسل نیز استفـاده شـود تا دستگاه ایمنی بدن پاسخ بهتری به درمان نشان دهد.

این عضو هیات علمی دانشگاه تربیت معلم تصریح کرد:همچنین تاثیر زهر زنبور عسل بر روی حیواناتی که با استفاده از ماده شیمیایی به ام .اس مبتلا شده بودند انجام شد و مشاهده کردیم که بیماری ام .اس رو به بهبودی است.

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

پشت عقرب شکافته می‌شود تا بچه‌ها از آن خارج شوند
www.AsanPic.com
روز دوم هم بچه ها در حال خارج شدن هستند
www.AsanPic.com
روز سوم هم خروج بچه ها ادامه دارد
www.AsanPic.com
روز چهارم بچه ها خارج می‌شوند و پراکنده می‌گردند
www.AsanPic.com
روز پنجم؛ آخرین روز خروج بچه‌هاست و مادر همچنان پابرجاست
www.AsanPic.com
بخشی از قدرت خدا در اینجا نمایان می‌شود، بعد از پایان یافتن وضع حمل، پشت عقرب همانند روز اول بر می‌گردد و درست می‌شود.
www.AsanPic.com

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران،عليرضا جورابچيان با بيان اين مطلب افزود:"در ميان زيستگاه هاي يوز،توران و ناي بندان جمعيت بيشتري از اين گونه را در خود جاي داده اند که در اين ميان،ناي بندان دنج ترين زيستگاه يوز آسيايي به شمار مي رود."

 

مدير پروژه حفاظت از يوز آسيايي در گفت و گو با ايرن خاطرنشان کرد:"در زيستگاه ناي بندان 12تا 16 قلاده يوز زيست مي کنند که آمار قابل توجهي است."
ناي‌بندان با وسعتي نزديک به 5/1‌ميليون هکتار وسيع‌ترين پناهگاه حيات وحش ايران است که در سال‌1374 با هدف حمايت از گونه‌هاي جانوري کمياب مانند يوزپلنگ آسيايي، جبير و... به‌عنوان منطقه شکارممنوع تحت حفاظت سازمان حفاظت محيط‌زيست درآمد و در سال‌1380 به پناهگاه حيات وحش ارتقاي سطح يافت.
مرتفع‌ترين کوه شرق کشور با ارتفاع 3009‌متر با نام قله ناي بند در اين منطقه واقع شده است. اين منطقه در فاصله 200‌کيلومتري جنوب شهرستان طبس در استان يزد واقع شده است.
در ناي بندان به رغم وسعت زيادي که دارد تنها 8 محيط بان فعاليت مي کنند.
وضعيت طعمه يوز در اين زيستگاه(قوچ و ميش،کل وبز و جبير)مطلوب گزارش شده است.

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1386برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

ارگ بم
اقدامات حفاظتي و مديريتي چون تهيه طرح جامع مديريتي بم و منظر فرهنگي آن، تکميل نقشه‌ها و مطالعات باستان شناسي، استحکام بخشي و محافظت از ارگ بم به منظور خارج کردن اين بنا از فهرست ميراث در خطر انجام شد.

 

به گزارش خبرگزاري فارس، مسعود علويان صدر، معاون حفظ، احيا و ثبت آثار سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با اشاره به اقدامات انجام شده از سوي سازمان ميراث فرهنگي به منظور حفاظت و پاسداشت اين اثر مهم جهاني پس از زلزله افزود: به استناد مصوبات تصويب شده در کميته ميراث جهاني در نيوزيلند و قرار گرفتن اين بنا در فهرست ميراث در خطر، مقرر شد کشورمان اقدامات حفاظتي و مديريتي را در اين منطقه اعمال کند.
علويان صدر اضافه کرد: بدين منظور کشور ايران پيش نويس نهايي سند به روز ثبت جهاني بم و منظر فرهنگي آن را تهيه و ارسال کرد.
وي دومين اقدام انجام يافته را تهيه و تصويب طرح جامع مديريتي بم و منظر فرهنگي آن عنوان کرد و گفت: اين طرح به انجام وظايف مشخص و معين تمامي دستگاه‌هاي مديريت شهري در ارتباط با حفاظت از اين اثر جهاني نظارت دارد.
وي در توضيح اين مطلب ادامه داد: اين طرح پس از تصويب شوراي عالي معماري و شهرسازي ايران، به عنوان يک سند به کميته ميراث جهاني ارائه شد.
علويان صدر تکميل نقشه‌هاي باستان شناسي و ژئومورفولوژي(زمين ريخت شناسي)براي تدقيق حدود بيروني مناطق ميراثي در بم را سومين اقدام مطرح کرد و بيان داشت: براي اين منظور نقشه‌هاي يک پانصدم تهيه و در اين نقشه علاوه بر علامت‌ گذاري، محدوده اثر نيز کاملا مشخص شد. وي از ديگر اقدامات انجام يافته به تأمين امنيت کافي براي مناطق ميراثي و اثر جهاني ارگ بم اشاره کرد و افزود: براي اين منظور يگان حفاظت در اين منطقه مستقر و تجهيزات کافي امنيت فراهم شد.
وي با اشاره به استحکام بخشي و محافظت از ارگ بم و ساير آثار مهم ميراث جهاني و متعلقات ارزشمند واقع در محدوده اين اثر به ويژه بخش عامه نشين و حاکم نشين به عنوان اقدامات ديگر بيان داشت: بدين منظور قرار دادهايي با دانشگاه صنعتي درسدن آلمان براي تهيه طرح استحکام بخشي انعقاد شد.
به گفته اين مقام مسئول علاوه بر اين قرارداد، از تمام ظرفيت‌ها و تجارب کشورهاي آلمان، ژاپن، ايتاليا در ارتباط با استحکام بخشي خشت استفاده شد به جرأت مي‌توان گفت کشورمان يک پايلوت مهم و الگويي جهاني در موضوع استحکام بخشي آثار خشتي به شمار مي‌رود و تجربه‌هاي خوبي را در اين مورد کسب کرده است.
وي از ديگر اقدامات انجام يافته از تکميل مطالعات باستان شناسي در حريم ميراث جهاني نام برد و اظهارداشت: هم اکنون مطالعات باستان شناسي دارستان و تل آتشين و همچنين بررسي باستان شناسي و تعين حريم مناطق باستاني بيدارزين و دارزين انجام شده است.
علويان صدر در پايان با بيان اينکه گزارش ادواري در طي سال 2009 به طور کامل تهيه و اسناد آن به يونسکو ارسال شد، افزود: اميد است با طرح در اجلاس کميته ميراث جهاني و مبادله تجربيات و اقداماتي که کشور در اين مورد انجام داده بتوانيم به رهيافت‌هاي جدي در احياي مجدد اين اثر ارشمند جهاني دست يابيم.
http://www.iren.ir/Nsite/FullStory/?Id=3203

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

چين
هزاران نفر از افراد معترض به آلودگی‌های محیط زیستی در چین با حمله به یک اداره دولتی، از مقامات چینی متوقف ساختن پروژه پسماند خط لوله کارخانه کاغذ سازی را خواستار شدند.

 

رسانه‌های بین‌المللی از افزایش اعتراضات مردمی و تشدید نگرانی و خشم حامیان محیط زیست، نسبت به اجرای «پروژه پسماند خط لوله کارخانه کاغذ سازی» در چین طی چند روز گذشته خبر دادند.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اینترنتی کرتو، معترضان در شهر شرقی «کوئیدونگ» در نزدیکی شانگهای، با واژگون کردن خودروها و تخریب رایانه‌ها در این اداره دولتی طی چند روز گذشته، همچنان تلاش می‌کنند که نظر موافق مسئولان را برای متوقف ساختن این پروژه جلب کنند. این در حالی است که دولت چین تاکنون از موضع خود عقب نشینی نکرده و تاکید دارد که پسماندهای این کارخانه، موجب آلودگی دریا نخواهد شد.


http://www.iren.ir/Nsite/FullStory/?Id=7604
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

ارس

  در سفر رییس سازمان حفاظت محیط زیست به کشور ارمنستان تأسیس پارک مشترک صلح و دوستی میان ایران و ارمنستان بررسی می‌شود.

محمد جواد محمدی‌زاده معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در رأس هیأتی متشکل از کار‌شناسان و مدیران سازمان و همچنین بخش امور آب وزارت نیرو قرار است از تاریخ 26 لغایت 28 تیرماه به ایروان اعزام شوند.

به گزارش ایلنا، این برنامه که در جریان سفر هاروتیونیان وزیر محیط زیست جمهوری ارمنستان در اسفندماه سال گذشته به ایران تدارک دیده شد و یادداشت مشترکی نیز به امضای طرفین رسید. در بخشی از این یادداشت مقرر شد که هیأت‌های کار‌شناسی دو کشور در نیمه دوم تیرماه سالجاری برای ادامه مباحث کار‌شناسی و اجرایی نمودن مصوبات یادداشت تفاهم زیست محیطی امضا شده به ایروان اعزام شوند.

این هیأت در نظر دارند که پس از بازدید از نقاط آلوده کننده آب رودخانه ارس در مرز دو کشور، از طریق زمینی وارد کشور ارمنستان شوند و پس از جمع بندی مطالعات و نمونه برداری‌ها اقدام به تبادل نظر با همتای ارمنی خود داشته باشند. یکی از مباحثی که مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت، بررسی تأسیس پارک مشترک صلح و دوستی میان دو کشور به مساحت تقریبی 29200 هکتار در منطقه دیزمار است.


 www.iren.ir
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

برجي
مدیر مدرسه عالی تخصصی فقه المصطفی العالمیه از راه اندازی رشته فقه محیط زیست در مدرسه عالی تخصصی فقه المصطفی العالمیه خبر داد.

 

حجت الاسلام برجی گفت: رشته فقه محیط زیست را یکی از رشته هایی دانست که به زودی در این مدرسه راه اندازی خواهد شد.
وی اظهار داشت: با توجه به این که مسأله محیط زیست و تخریب آن از معضلات جهانی به شمار می رود، همه دلسوزان بشر بر این باورند که بهترین راهکار برای جلوگیری از تخریب آن، ارائه راهکار فرهنگی است.
به گزارش فارس مدیر مدرسه عالی تخصصی فقه المصطفی العالمیه با اشاره به این که در دین اسلام نیز رهنمودها و راهکارهای بسیار ارزشمند و کارآمد در حوزه محیط زیست وجود دارد و ما با نظر به این موضوع، اقدام به طراحی این رشته کردیم، افزود: بیان دیدگاه دین از زبان طلابی که از کشورهای مختلف در المصطفی تحصیل می کنند و روزی به تبلیغ دین در کشورهای خویش همت خواهند گمارد، خدمتی به بشریت برای جلوگیری از تخریب محیط زیست و بیانگر حقانیت و کمال دین اسلام به شمار می رود.

 
کد خبر :7572   زمان مخابره: 16:40:0 - 1/5/1391


 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

سايپا
محمد محمد پور: يک کارشناس محيط زيست عقيده دارد که برتري سايپا به ساير دستگاهها وموسسات حامي محيط زيست در مشخص بودن هدف اين گروه خودروسازي است.

 

به گزارش خبرگزاري مستقل محيط زيست طي ماههاي اخير برخي از موسسات ، شرکتها و بانکها با شعار حمايت از محيط زيست ، بيلبوردهايي در سطح شهر نصب کرده اند که از آن جمله مي توان به تبليغات زيست محيطي يکي از بانکها اشاره کرد.
نهاد هاي مستقلي چون کميته ملي المپيک نيز اعلام کرده اند که به زودي برنامه هاي محيط زيستي خود را آغاز مي کنند.
در اين ميان اما گروه خودروسازي سايپا به عنوان خودروساز دوستدار محيط زيست اعلام کرده که به مدت 5 سال از آهوي ايراني حمايت مي کند.
دکتر کهرم ، استاد دانشگاه و کارشناس محيط زيست، به ايرن مي گويد:" اين خيلي خوب است که شرکت لبنياتي ، بانک و...شعار دوستدار محيط زيست سر مي دهند. 20 سال پيش کسي اينها را به خواب نمي ديد. اما شما اکنون از اتوبان رد مي شويد و بيلبورد بزرگي را در حمايت از محيط زيست مي بينيد. اين خيلي خوب است.."
وي افزود:" اما به نظر من برخي از اينها فعلا در حد همان شعار باقي مي مانند گر چه سرانجام مجبور مي شوند اقداماتي انجام دهند اما همين شعاري که مي دهند هم يک امتياز است."
دکتر کهرم ادامه داد:" فرق سايپا با ساير گروههايي که شعار محيط زيستي مي دهند اين است که هدفش را مشخص و اعلام کرده که قصد دارد از آهوي ايراني حمايت کند. اين صرفا يک شعار نيست چرا که ما مي بينيم کارهايي نيز صورت گرفته است."
اين استاد دانشگاه با اشاره به صنعتي بودن فعاليت هاي سايپا گفت:" به هر حال اين گروه خودروسازي قصد دارد که با اين گونه فعاليت ها محبوبيت خود را نزد مردم افزايش دهد و کمکي نيز به محيط زيست بکند. سايپا مي داند چه مي خواهد انجام دهد در حالي که ساير گروهها شعارهاي کلي مي دهند گر چه همان هم يک امتياز است. "
وي اقدام سايپا براي معرفي باشگاه اين گروه خودروساز و به خصوص تيم فوتبالش را به عنوان باشگاه دوستدار محيط زيست موثر خواند و گفت:" فوتبال ابزاري است که از طريق آن مي توان بهتر پيامها را انتقال داد."


 
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

جنگل سوادکوه

نمايي از طبيعت
جنگل های زیبای سواد کوه !
تصویری که میبینید مربوط است به تخلیه 18 تن زباله در جنگل های زیبای سواد کوه، شرحی بیش از این به ذهن نگارنده نمی رسد!


نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

درياچه اروميه 3
نماینده ارومیه در نطق میان دستور نسبت به وضعیت دریاچه ارومیه و خشک شدن 70 درصد این دریاچه هشدار داد.

 

جواد جهانگیر زاده در نطق میان دستور مجلس شورای اسلامی در بخشی از سخنان خود با اشاره به مشکل دریاچه ارومیه هشدار داد‌: اکنون دریاچه زیبای ارومیه شرایط سختی راطی می‌کند و 70 درصد آن خشک شده است‌.‌

به گزارش ایلنا، نماینده مردم ارومیه گفت‌: ‌از دولت انتظار می‌رود با شفاف سازی مسایل این دریاچه را برای مردم بیان کند زیرا هنوز زمان باقی است و می‌توان این نگرانی ها را از بین برد‌.‌

http://www.iren.ir/Nsite/FullStory/?Id=7600
 
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دلفين
رییس محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم از همکاری مشترک سازمان منطقه آزاد قشم، دفتر تسهیلات محیط زیست جهانی، موسسه توسعه پایدار گماش و بنیاد حمایت از حیات وحش پارسیان با هدف برگزاری دوره‌های آموزشی حفاظت ازدلفین‌ها در جزیره قشم خبر داد.

 

 

محمدهاشم داخته اظهار کرد: بر اساس توافقات به عمل آمده، هزینه اجرای طرح توسط سازمان منطقه آزاد قشم و دفتر تسهیلات محیط زیست جهانی و نیروی کارشناسی لازم از سوی دو موسسه دیگر تأمین خواهد شد.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، این کلاس‌ها طی دوره‌های مختلف و در سه سطح برای صیادان و قایقداران، بانوان جزیره و دانش‌آموزان به صورت جداگانه برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، داخته تصریح کرد: حفاظت از دلفین‌ها در گرو امنیت بخشیدن به محل زندگی آنهاست که شامل اقداماتی از قبیل حفظ زیستگاه، بازبینی روش‌های صید و صیادی، آموزش روش‌های بازدید از دلفین‌ها و ضوابط بازدید از آنهاست. در این صورت گروه‌های مختلفی از جامعه در این دوره‌های آموزشی حضور خواهند داشت.
وی یادآور شد: جزیره قشم به عنوان کانون تنوع زیستی خلیج‌فارس، غنای زیستگاهی قابل توجهی دارد. تنوع ادوات و روش‌های صید و صیادی در جزیره قشم و دانش غنی صیادی و دریانوردی مردمان این جزیره، از همین موضوع حکایت دارد. بنابراین یکی دیگر از اهداف این طرح، گردآوری و استفاده از دانش صیادی جزیره و ترویج آن برای سایر ساحل‌نشینان خلیج‌فارس است.
داخته تأکید کرد: برای نخستین بار است که دوره‌های آموزشی حفاظت از دلفین‌ها و زیستگاه‌های مرجانی با برنامه‌ریزی طولانی مدت و به صورت هدفمند برگزار می‌شود و این دوره دو سال به طول خواهد انجامید.
رییس محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: روستاهای هدف این دوره آموزشی روستاهای شیب دراز، هنگام، دیرستان و تنبان است.
وی با اشاره به اینکه نخستین دوره کلاس آموزش حفاظت از دلفین‌ها و زیستگاه‌های مرجانی، از یک ماه پیش شروع شده است، عنوان کرد: دوره‌های بعدی این کلاس‌ها طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده طی دو سال به صورت مداوم برگزار می‌شود. پیش از این نیز کلاس‌های آموزشی حفاظت از دلفین‌ها و مرجان‌ها به صورت پراکنده برای قایق‌داران جزیره برگزار شده بود، اما برای اولین بار است که این پروژه به صورت هدفمند اجرایی می‌شود.


 http://www.iren.ir/Nsite/FullStory/?Id=7590
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

مرجان

معاون دفتر زيست بوم هاي دريايي سازمان محيط زيست:
آبسنگ هاي مرجاني خليج فارس و درياي عمان احيا مي شوند
 معاون دفتر زيست بوم هاي دريايي سازمان حفاظت محيط زيست گفت: زيستگاه آبسنگ هاي مرجاني خليج فارس و درياي عمان احيا و بازسازي مي شوند.

داوود ميرشکار گفت: بازسازي اين زيستگاه ها درقالب طرح "احيا و بازسازي زيستگاه هاي مرجاني" انجام مي شود . يکي از روش هاي توليد مثل آبسنگ هاي مرجاني پخش کردن لارو درآب است. لاروها به صورت پلانگتون ها در آب آزاد و معلق مي شوند و کم کم به اندازه اي مي رسند که بايد در جايي ثابت شوند که دراين حالت خودشان را به تخته سنگي مي چسباند و شروع به رشد مي کنند و بعد از مدتي به يک آبسنگ مرجاني تبديل مي شوند.
وي افزود: زماني که لاروها در آب رها مي شوند تعدادشان بسيار زياد است اما به دلايل مختلف مانند امواج و غيره پراکنده مي شوند و نمي توانند خود را به جاي مناسبي بچسبانند از اين رو تعداد زيادي از آنها از بين مي روند.
ميرشکار يادآور شد: در اين طرح بعد از اين که لاروها در آب رها شدند آنها را از آب مي گيرند و در محيط آزمايشگاهي پرورش مي دهند و وقتي به اندازه اي رسيدند که بتوانند خود را به تخته سنگي بچسبانند، آنها مجددا در آب رها مي شوند.
وي خاطر نشان کرد: از آنجا که آزاد سازي لاروها در مرداد و شهريورماه هرسال انجام مي شود بنابراين بايد تا پايان تابستان امسال اين طرح اجرا شود از اين رو در حال بررسي و انتخاب دانشگاهي براي همکاري در اين زمينه هستيم.
وي گفت: همچنين روش ديگري هم براي تکثير آبسنگ هاي مرجاني وجود دارد که روش "قلمه زدن" ناميده مي شود. دراين روش بخش کوچکي از آبسنگ را جدا مي کنيم و به صورت قلمه در جاي مناسب با چسب هاي مخصوص مي چسبانيم و بعد از مدتي قلمه رشد مي کند و به يک آبسنگ بزرگ تبديل مي شود. البته اين روش بستگي به نوع آبسنگ دارد و تاکنون بر روي آبسنگ هاي شاخه گوزني موفقيت آميز بوده است.
ميرشکار افزود: تاکنون بيش از 50 گونه آبسنگ مرجاني در خليج فارس و درياي عمان شناسايي شده اند و عمدتا اطراف جزاير خارکو، خارک، لاوان، هندورابي، شيدرو، فارس، فارور، بين فارور، سيري، تنب بزرگ و تنب کوچک زيستگاه هاي اصلي آبسنگ هاي مرجاني است.
وي تاکيد کرد که در حال حاضر زيستگاه آبسنگ هاي مرجاني در خليج فارس و درياي عمان با خطر مواجه شده است که از جمله اين خطرات مي توان به بالا رفتن درجه حرارت آب، کدورت آب، آلودگي هاي نفتي و پساب هاي صنعتي اشاره کرد. اين عوامل موجب بروز پديده کشند قرمز مي شود و از اين رو زيستگاههاي مرجاني را تحت تاثير قرار مي دهد.
ميرشکارافزود: زيستگاه هاي مرجاني به عنوان يکي از پر توليد ترين مناطق دنيا از اهميت زيادي برخوردار هستند بنابراين حفظ و نگهداري آنها جزو برنامه هاي سازمان حفاظت محيط زيست است .
وي گفت : آبسنگ هاي مرجاني پناهگاه ماهيان، محل تخم ريزي برخي از ماهيان و نوزادگاه بسياري از گونه هاي آبزي است. اين زيستگاه ها مناطق امني را در دريا ايجاد مي کنند. بنابراين از بين رفتن آنها ضربه بزرگي را به حيات آبزيان وارد مي کند. ازاين رو احيا و بازسازي زيستگاه ها در دستور کار سازمان حفاظت محيط زيست قرار گرفته و اعتبارات خوبي براي اين کار اختصاص داده شده است .

http://www.iren.ir/Nsite/FullStory/?Id=7581
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

خرس1


مرگ توله خرس مشهدي تاييد شد
  کارشناس محيط طبيعي اداره‌کل محيط زيست خراسان رضوي مرگ يکي از توله خرس‌هايي که در مشهد رها شده بود را در باغ وحش تاييد کرد.

محمدعلي عمارلو در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينکه يکي از توله خرس‌هاي رها شده در مشهد که به باغ وحش تحويل داده شده بود، مرده است، افزود: علت مرگ توله‌خرس نامعلوم است و به ما فقط پوست خرس را تحويل داد‌ه‌‏اند و چيزي از لاشه آن نديده‌ايم.
وي افزود: به دليل اينکه از خرس نمونه‌برداري ژنتيکي نشده بود، نمي‌توانيم صد در صد ادعا کنيم که توله خرس فوت شده همان توله خرسي است که چندي پيش در مشهد رها شده بود و به باغ وحش تحويل داده‎ايم.
وي افزود: ما در جريان علت‌ فوت توله خرس نيستيم، به طوري‌که بعد از يک هفته از ماجراي مرگ توله خرس اطلاع يافتيم.

 
کد خبر :7602   زمان مخابره: 16:20:7 - 11/5/1391

 



 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

کهندان
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم از ارتقای منطقه کهندان به منطقه شکار ممنوع خبر داد.

 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم به همراه مسئولان و کار‌شناسان اداره کل از ارتفاعات و منطقه پیشنهادی شکار ممنوع کهندان در ناحیه غربی استان بازدید و پس از بررسی مشکلات زیست محیطی اهالی از جمله خسارات حاصل از حیوانات وحشی بخصوص گراز، وضعیت و مطلوبیت زیستی این ناحیه را مورد ملاحظه و بررسی قرار داد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان قم، محمود علی رکنی ارتقای منطقه کهندان به منطقه شکار ممنوع و ارتقأ سطح حفاظتی آن در آینده نزدیک را از مهم‌ترین اقدامات این اداره کل در سال جاری عنوان کرد.

به گفته وی به این ترتیب از ظرفیت‌های طبیعی منطقه بنحو مناسب در چارچوب حفاظت موثر و صیانت از ارزش‌های زیستی گام‌های اساسی برداشته خواهد شد.

 
کد خبر :7587   زمان مخابره: 16:29:0 - 3/5/1391

 


 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

يوز ايراني


به گزارش همشهری آنلاین: یوز،سریع‌ترین دونده روی زمین است و قادر است ظرف سه‌ثانیه سرعت خود را از صفر به 110کیلومتر در ساعت برساند؛ شتابی بیشتر ‌از سریع‌ترین ماشین‌های مسابقه فرمول یک. مهم‌ترین تفاوت ظاهری یوزپلنگ با پلنگ، وجود خال‌های سیاه توپر روی بدن این حیوان است. در پلنگ خال‌ها گل‌مانند و توخالی است. یکی دیگر از تفاوت‌های یوز وجود دونوار سیاه‌رنگ به نام خط اشکی است که از گوشه داخلی چشم تا گوشه دهان ‌امتداد دارد.برخلاف تصور عمومی، یوز خجالتی و بی‌آزاراست و تا‌کنون به هیچ انسانی حمله نکرده است. این حیوان معمولا از آهو، جبیر، قوچ، میش، کل و بز تغذیه می‌کند. جمعیت این حیوان با خوش‌بینی 70تا 100قلاده برآورد می‌شود ومنطقه نایبندان واقع در شهرستان طبس، بیشترین جمعیت یوز را دارد. مهم‌ترین عوامل تهدید‌کننده یوز عبارتنداز: شکار طعمه این حیوان توسط شکارچیان، ورود دام و سگ‌های گله به زیستگاه‌ها، عملیات استخراج و اکتشاف معادن و جاده‌سازی‌. پروژه بین‌المللی حفاظت از یوزپلنگ ایرانی از سال 76آغاز شد و از سال 80به‌طور رسمی با مشارکت سازمان ملل به اجرا درآمد.

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

ببر

اينترپل با اعلام نتايج موفقيت‌آميز عملياتي که اخيرا با هدف نجات ببرهاي در معرض انقراض و مصادره محموله‌هايي از پوست و ساير اعضاي بدن اين حيوانات کمياب انجام شد، روز جهاني ببر را تبريک گفت.

به گزارش سرويس محيط زيست خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طي اين عمليات گسترده حدود 40 نفر از عاملان قاچاق اين حيوانات ارزشمند، باشکوه و کمياب، بازداشت و تمام محموله هاي‌ آنها که حاوي پوست و ساير اعضاي بدن ببرها بودند،‌ مصادره شدند.



به گزارش خبرگزاري فرانسه، اينترپل اعلام کرد: در اين عمليات که تحت عنوان «عمليات شکار» در سراسر کشورهاي بوتان، چين، هند و نپال اجرا شد، کالاهاي قاچاق ديگري که از حيات وحش جمع آوري شده بودند، نظير شاخ کرگدن، عاج فيل و اسبهاي دريايي و نيز بسياري از گونه‌هاي گياهي حفاظت شده، مصادره شدند.



ديويد هيگينز از افسران پليس بين الملل (اينترپل) در بيانيه‌اي تاکيد کرد: قاچاقچيان، هر نوع جانور يا گياهي را که بتوانند از آن سود ببرند، جمع آوري و خريد و فروش مي‌کنند. واحد مقابله با جنايات محيط زيست در اينترپل، وظيفه هماهنگ سازي اين عمليات را بر عهده داشته است. «عمليات شکار» در عين حال با همکاري نيروهاي پليس، ماموران گمرک، آژانس‌هاي محيط زيستي، مقامات حفاظت از جنگل‌ها و جمعي از بازرسان بين المللي انجام شد.

کد خبر :7595   زمان مخابره: 11:59:22 - 10/5/1391






 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 


ببر مي آورند و جاده مي سازند
دکتر ناصر کرمي- ابتدا: رئيس سازمان حفاظت محيط زيست پريروز اعلام کرد اين سازمان نه تنها مخالف جاده ابر نيست بلکه خواستار تسريع در احداث آن است. ايشان مدعي شده است که سازمان متبوعش نقشه هاي اين جاده را بررسي کرده و مجاب شده است که احداث آن مشکلي براي طبيعت منطقه ايجاد نکرده و آثار زيست محيطي آن کاملا تحت کنترل خواهد بود.

 

قاعدتا اين گفته به معناي صدور مجوز براي احداث جاده اي خواهد بود که بعد از آزادراه تهران-شمال بحث برانگيزترين پروژه راهسازي در کشور بوده و بيشترين مناقشات و مخالفتها را برانگيخته است.  با اين وجود پرسشهاي کارشناسان محيط زيست همچنان باقي است: نقشه هاي موصوف چرا اسناد طبقه بندي تلقي شده و هرگز پيش از آغاز عمليات اجرايي در معرض تماشا و قضاوت نهادهاي علمي و کارشناسان مستقل قرار نمي گيرند؟ اين نقشه ها را چه کسي تهيه کرده است؟ چگونه ممکن است جاده اي که زيستگاه را به دو نيم تقسيم مي کند مشکل زيست محيطي نداشته باشد؟ زيستگاههاي دو نيم شده بر اساس شاخصهاي زيست محيطي بين پنجاه تا حتي نود درصد ارزش خود را از دست مي دهند. اين ميزان در پروژه جنگل ابر آيا مورد محاسبه قرار گرفته است؟ به خاطر فقط چند کيلومتر کوتاهتر شدن مسير، آيا واقعا ضرورت دارد به موازات جاده آسانگذر و ايمن آزادشهر-شاهرود جاده ديگري در قلب يکي از کم نظيرترين چشم اندازهاي طبيعت ايران احداث شود؟ شبهاتي که در باره تغيير کاربري و فروش هزاران هکتار اراضي کشاورزي و جنگلي مسير جاده جديد وجود د ارد چقدر جدي است؟

بعد: پس زمينه اقتصادي و اجرايي مديريت کنوني سازمان حفاظت محيط زيست از بدو انتصاب ايشان در سال 1388 اين گمان را گسترانده بود که قرار است در دوره جديد سازمان مذکور نقش تسهيل کننده در مسير اجراي پروژه هاي عمراني را داشته و به اين شکل روند پرداخت هزينه توسعه از محل محيط زيست و ميراث طبيعي ايران تشديد شود. تبليغ گسترده براي شوآفهايي مثل طرح احياي ببر مازندران (با واردات دو ببر سيبريايي ناخوش که يکي هم تاکنون جان به جان آفرين تسليم کرده و ديگري هم به زودي تلف خواهد شد!) و برعکس چشم بستن مدام بر اجراي انواع پروژه هاي مخرب و زيانبار تاکنون مويد انگاره مذکور بوده است. موافقت با احداث جاده ابر متاسفانه فرض مذکور رااز يک انگاره به انگاشتي مسلم تغيير مي دهد.

سرانجام: مي گويد يک داغ ننگ بس است در عمر آدمي. جاده ابر مي تواند در ايامي نه چندان دور ملاک قضاوت قطعي در باره نه فقط  مديريت سازمان محيط زيست، بلکه حتي کل مديريت اجرايي کشور باشد. هنوز دير نيست. همچنان مي توان با لغو پروژه مذکور داغ ننگي چنان عظيم را يک عمر به جان نخريد.


کد خبر :7423   زمان مخابره: 11:36:9 - 30/3/1391

 


 
 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

رونق کباب گنجشک در اهواز !!!!

 

 

اگر این روزها سری به بازار اهواز و البته برخی شهرهای دیگر استن بزنید، می بیند که دست فروشانی حضور دارند که گنجشک های سلاخی شده را به سیخ کشیده اند و در سینی هایی، آنها را در معرض فروش مردم قرار می دهند این در حالی است که برخی  از مردم از دیدن چنین صحنه هایی شگفت زده و ناراحت می شوند و برخی دیگر با پرداخت پول آنها را تبدیل با لقمه های خوشمزه می کنند.

شیوه خوردن آنها هم شامل چندین شیوه است. برخی آنها را کباب می کنند، برخی به عنوان گوشت در خورش استفاده می کنند و برخی هم آنها را سرخ می کنند ولی در نهایت همه این شیوه باعث شده ادامه نسل گنجشکها که بی آزارترین پرنده های دور و بر ما هستند و خیلیها با دیدن آنها احساس شور و شعف می کنند با خطرات جدی مواجه شود.

جالب اینکه به علت جثه کوچک گنجشک ها، تهیه غذایی از  آنها باعث نابودی تعداد فراوانی از این پرنده می شود. برای نمونه برای یک وعده غذای معمولی یک فرد که البته پرخور هم نباشد حداقل 20 گنجشک باید شکار و کشته شوند که می توان نتیجه گرفت برای یک وعده غدایی یک خانواده پنج نفری 100 گنجشک باید شکار شوند.

 
 

 

 

 

شیوه فروش گنجشک در اهواز
 
خوردن گنجشک ها که روز به روز طرفداران فراوانی پیدا می کند ادامه حیات این پرنده را تهدید می کند زیرا هم فروشندگان آن در حال افزایش هستند و هم تعداد شکار آن. حتی کار به جایی رسیده که برخی از فروشندگان شرمنده مشتریان خود در بعدازظهرها می شوند زیرا گنجشکی برای فروش به آنها ندارند.

در گذشته مردم لانه کردن گنجشک در خانه ای را نشانه ورود خوشبختی و خیر و برکت به آن خانه می دانستند ولی حالا چه تغییری در زندگی آدمها پیش آماده که این پرنده کوچک خوشبختی نیز باید اسیر خوش خوراکی برخی ها شود.

خانمی که در بازار نادری اهواز روزانه تعدادی فراوانی گنجشک می فروشد در حالیکه با مهارت و سرعت خاصی پرهای گنجشک ها را از بدن آنها جدا می کند و به سیخ می کشید در این خصوص می گوید: مردم روز به روز استقبال فراوان تری از این گنجشک ها می کنند و من در روز بیش از هزارتا از آنها را می فروشم.

وی در خصوص اینکه معمولا مشتریانش از چه قشری هستند، می گوید: فرقی نمی کند این پرنده ها طرفداران زیادی دارند. از مردم بالای شهر مشتری دارم از مردم پائین شهر که با چانه زنی خود امان ما را بریده اند نیز مشتری دارم. جدیدا بالا شهرهایها برای کلاس گذاشتن این پرنده ها را می خرند و جلو میهمان خود می گذارند.
 
شیوه فروش گنجشک در اهواز


این فروشنده در خصوص اینکه این گنجشک ها در کدام مناطق صید و شکار می شوند نیز می گوید: شهرستان دزفول بیشتری حجم شکار گنجشک را به خود اختصاص داده و معمولا بیشتر آنها از این شهر آورده می شوند ولی در کل اغلب شهرهای استان خوزستان همانند شوشتر و حمیدیه شکار گنجشک ها در آنها صورت می گیرد.

این پرنده ها معمولا به وسیله یک توری بزرگ که روی آن گندم یا سایر مواد خوردنی می گذارند و با کشیدن ناگهانی آن، صید می شوند تا غدای مردمی شوند که برای کلاس گذاشتن این پرنده را در سفره غذایی خود می گذارند.

یکی از فروشنده های دیگر اهواز نیز در این خصوص می گوید: از وقتی مرغ گران شده فروش گنجشک بالاتر رفته به گونه ای که عرصه گنجشک جوابگوی تقاضای بی شمار و روبه افزایش مردم نیست.

وی همچنین می گوید: کار من چون شامل یک سینی و یک گونی (کیسه مخصوص آرد) است مزاحمت چندانی برای کسی ایجاد نمی کند و معمولا از جایی به ما برای عدم کار کردن تذکر نداده اند ضمن اینکه اگر هم روزی قرار است مانع کار ما شوند به راحتی جابه جا می شویم ولی ما مشتری داریم و حتی به صورت تلفنی هم سفارش می گیریم.
 


 

 


اما شکار بی رویه گنجشک باعث خطرات فروانی برای این پرنده ها شده به گونه یک کارشناس حیات وحش در این خصوص عنوان می کند: شکار بی رویه گنجشک در شهرستان دزفول عامل تغییر جثه این پرنده شده است.

مونا قدسی می گوید: طبق مطالعات انجام گرفته در ارتباط با زیست سنجی گنجشک معمولی در شهرستان دزفول در استان خوزستان، اختلاف معنی داری در برخی از متغیرهای کمی مربوط به بیومتری این گونه، از جمله طول بدن و وزن بدن، در مقایسه با مناطق دیگر مشاهده شده است که این می تواند به دلیل مصرف غذایی بیش از حد گنجشک در جوامع انسانی شهرستان دزفول باشد.

وی تصریح می کند: پرندگانی نظیر گنجشک به دلیل قدرت سازگاری زیاد، دامنه بردباری وسیع و تنوع رژیم غذایی دارای پراکنش وسیعی هستند و در مناطق مسکونی، زمین های زراعتی، باغ ها و عموما در جوار محل زندگی انسان ها به سر می برند.

قدسی می گوید: شهرستان دزفول با داشتن آب و هوا و پوشش گیاهی مناسب، شرایط مناسبی برای رشد کافی این پرنده را دارد بنابراین تنها موردی که می تواند کاهش جثه این پرنده را در پی داشته باشد، شکار بیش از حد است. شکار این پرنده در دزفول توسط صیادان و مردم محلی به حدی زیاد است که پرندگان صید شده به شهرستان های مجاور نیز توزیع می شود.

این کارشناس حیات وحش تصریح می کند: نتایج تحقیقات حاکی از آن است که شکار و فشار صیادی بی رویه در دزفول منجر به کاهش جثه گونه گنجشک شده و ادامه این روند در طولانی مدت، بدون مدیریت صحیح منجر به کاهش جمعیت این پرنده خواهد شد؛ در نتیجه بایستی برنامه ریزی اصولی و مدیریت صحیح در ارتباط با شکار این پرنده در دزفول انجام پذیرد.

گنجشکها پرندگانی هستند کوچک با منقار کلفت و مخروطی و پاهای نسبتا کوتاه که اغلب پر و بال رنگارنگ ندارند. بیشتر به صورت اجتماعی به سر می برند و به طور دسته جمعی زاد و ولد می‌کنند و پروازی نیرومند ندارند.
 
گنجشک معمولی به طول ۱۴ تا ۱۵ سانتیمتر است. گنجشک نر تارک خاکستری پررنگ پس گردن بلوطی، گلوی سیاه، گونه ها و سطح شکمی سفید مایل به خاکستری است. در پرواز خط بالی کوتاه و نسبتا واضح و دمگاه خاکستری دارد. پرنده ماده و نا بالغ فاقد سیاهی گلو در سطح پشتی قهوه ای تیره و در سطح شکمی سفید چرک است.

زیستگاه گنجشکها مناطق مسکونی، کشاورزی است و به ندرت دور از محل آدمی زندگی می کنند. در سوراخها و پرچینها، روی شاخه های درخت و در مناطق مختلف لانه می سازند. گنجشک امروزه تقریبا در همه جای دنیا یافت می‌شود.

بیشتر گنجشکها آوازی دلفریب و موزیکال دارند. اغلب گنجشکان لانه خود را در بوته زارها و علفزارها می سازند، اما نوعی گنجشک لانه اش را در جاهای بلندتری نسبت به گنجشکان دیگر می‌سازد. گاهی لانه را برفراز درختان همیشه سبز تا هشت متر ارتفاع می سازد. لانه آنها از خار و خاشاک و الیاف گیاهی، وگاهی از شاخه‌های کوچک درختان است.

 موسم تخمگذاری گنجشکها معمولا از نیمه فصل بهار آغاز می شود و تا اواخر پائیز ادامه دارد. ماده از چهار تا شش تخم سفید رنگ با علائم سرخ ــ قهوه‌ای می گذارد. گنجشکهای که در نواحی معتدل به سر می برند گاه با فرا رسیدن پائیز و زمستان به سوی نواحی گرم مهاجرت می کنند.
 
به هر حال در حالی که حیات وحش روز به روز در حال دور شدن از زندگی ماشینی آدمها است تنها گنجشکها به دلیل قدرت بالای آنها در کنار آمدن با شرایط محیطی هستند که با جست و گزیرو آوازشان برخی اواقات روحی تازه به کالبد زندگی خشک آدمها می دمند ولی تداوم شکار بی رویه آنها برای لذت چند لحظه ای شکستن استخوان های ظرفیت این پرنده کوچک خوشبختی شاید به زودی دیدن پرواز گنجشکها در خیابان و کوچه را نیز به حسرت تبدیل کند.  

 

 

 

 

 

 

منبع : خبرگزاری مهرـ مجله اینترنتی برترینها

http://www.neps.ir
 


نویسنده: mannane ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


 

15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 

 
از خمیر دندان برای تمیزشدن، سفید شدن،
حذف لکه ها،
بازیابی و محافظت از مینای دندان استفاده
می شود.
اما خمیردندان قابلیت های شگفتی در کنار
تمیز کردن
دندان های ما دارد. می توان باعث تسکین
برخی دردها
و خلاص شدن از شر لکه ها و بوی تند و
بسیاری موارد
دیگر بشود.
 
 

 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
01) تسکین تحریک ناشی از گزش حشره ها ،
زخم ها و تاول ها. ناراحتی های پوست ناشی
از گزش حشره ها اغلب باعث خارش می شوند.
یک قطره کوچک خمیر دندان بر روی نیش حشرات
خارش و تورم را کاهش می دهد. همچنین با خشک
کردن زخم ها و تاول ها باعث درمان سریع تر آنها
می شود. در ادامه 14 استفاده دیگر را خواهید خواند …
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
02) کم کردن سوزش سوختگی: در سوختگی های
جزئی خمیردندان می تواند تسکین موقت و خنک کننده
باشد. بلافاصله بعد از سوختگی آن را به منطقه آسیب
دیده بمالید و به صورت موقت تسکین دهنده خواهد بود.
 
 

 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
 
03) کاهش اندازه لکه صورت: می خواهید به
بهبود زخم ها و لکه ها سرعت ببخشید؟ قبل
از خواب مقدار کمی از خمیر دندان را به منطقه
آسیب دیده بمالید و صبح آن را بشویید.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
04) پاک کردن ناخن ها: دندان های ما از مینا ساخته
شده اند و خمیر دندان برای آنها خوب است پس به همین
دلیل خمیردندان برای ناخن ها هم خوب خواهند بود.
برای ناخن های پاک تر و محکم تر به سادگی ناخن های
خود را با مسواک و خمیردندان بشویید.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
05) حفظ کردن حالت مو : خمیر دندان ژلی
حاوی همان محلول پلیمر است که بسیاری
از ژل های مو از آن ساخته شده اند. پس
اگر شما از ژل مو استفاده میکنید خمیر دندان
ژلی هم می تواند جایگزینی برای آن باشد.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
06) کاهش بوی بد : سیر، ماهی، پیاز و خیلی مواد
غذایی دیگر می توانند در سلول های پوست ما نفوذ
و باعث ایجاد بوی بد در آن شود. کمی مالش انگشتان
با خمیردندان بوی بد را از بین خواهد برد.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
07) حذف لکه ها : خمیر دندان می تواند لکه ها
را در لباس و فرش ناپدید کند. در لباس با کمی خمیردندان
لباس را مالش دهید و سپس به صورت معمول با آب بشویید
و در مورد فرش با کمی خمیردندان و برس روی محل لکه
بکشید و بلافاصله با آب بشویید.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
 
 
08) خمیردندان یک تمیزکننده عالی برای
کفش های کثیف و همچنین برای بهبود خراش
چرم کفش است. در اینجا هم با یک برس
خمیردندان را به طور مستقیم به قسمت کثیف
یا خراشیده بکشید.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
09) برای پاک کردن نقش های کشیده شده
با مداد توسط کودکان بر روی دیوارها باز هم
خمیردندان می تواند یک پاک کننده عالی باشد.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
10) درخشان کردن وسائل و جواهرات طلایی و نقره ای:
خمیردندان را روی جواهرات خود در شب بکشید و صبح با
یک پارچه نرم آن ها را تمیز کنید و با آبکشی آثار خمیردندان
را پاک کنید. از این روش بر روی مروارید استفاده نکنید، چون
باعث صدمه به آن می شود.
 
 
 

 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
11) حذف خش سی دی و دی وی دی : این یک روش خوب
برای حذف خراش های کم عمق و لکه ها است. یک لایه نازک
از خمیر دندان را به آرامی بر روی دیسک مالش دهید و پس
از آن با آب بشویید.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
12) تمیز کردن کلیدهای پیانو : کلیدهای پیانو در اثر تماس
با پوست و جذب گرد و غبار کثیف می شوند. با یک پارچه
مرطوب و بدون پرژ و کمی خمیردندان به آرامی کلیدهای
پیانو خود را پاک کنید.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
13) از بین بردن بوی بد بطری کودک :
اگر بطری کودک دچار بوی ترش شیر شده،
با خمیردندان می توانید این بو را از بین ببرید.
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
14) حذف لایه های زنگ زده از آهن: برای کسانی
که هنوز از آهن استفاده می کنند، ممکن است پس
از گذشت زمان دیده باشید که بخشی از آهن زنگ
زده است. سیلیکای موجود در خمیردندان این لایه
را حذف خواهد کرد.
 
 
 
 15 استفاده متفاوت از خمیردندان
 
 
 
 
15) زد مه در عینک: مقدار کمی از خمیر دندان را به هر یک از عدسی های عینک ایمنی یا شنا خود مالش و سپس آن را کاملا آبکشی کنید. پس بدون نیاز از ژل های زدمه گران قیمت به راحتی می توانید این مشکل را برطرف کنید. از مالش بیش از حد اجتناب کنید چون ماده ساینده در خمیردندان می تواند لنزهای عینک را خراش دهند.
 

 

 

 

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: سه شنبه 3 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

اولین عکس ها از اولین توفان های

نمک دریاچه ارومیه



در همین باره یکی از سایت های محلی استان آذربایجان غربی ، تصاویری را منتشر کرده است که نشان می دهد اولین توفان های نمکی دریاچه ارومیه در حال شکل گیری هستند. البته توفان های تازه تولد یافته ، در حوزه جغرافیایی محدودی عمل می کنند اما آن طور که آینا نیوز نوشته با توجه به اینکه نمک محلول در آب دریاچه نه به تدریج که با خشک شدن کامل آن به صورت ناگهانی و سونامی وار سربرخواهد آورد (به دلیل انباشت نمک در گودترین قسمتهای دریاچه که هنوز مقداری آب دارند و این رطوبت فعلاً مانع حرکت نمک می شود)، هیچ تمهید ضرب الاجلی نخواهد توانست جلوی حرکت چند صد کیلومتری آن را بگیرد و به دلیل جهت وزش باد از غرب به شرق، استان آذربایجان غربی کمترین آسیب را از این بلای طبیعی خواهد دید و به ترتیب استانهای آذربایجان شرقی، زنجان،قزوین،کردستان و حتی تهران نیز تا حدودی در معرض این توفانها هستند.حادثه ای شبیه و البته بسیار ویرانگرتر از ریزگردهای عربی که همه ساله در فصل گرما از کشورهای عربی و صحرای عربستان به سمت ایران روان می شوند.

تصاویر زیر ، اولین هشدارها نسبت به فاجعه ای است که با خشک شدن کامل دریاچه ارومیه ، از سواحل این دریاچه تا خود تهران را در خواهد نوردید. آخرین فرصت ها برای نجات دریاچه ارومیه و به تبع آن نجات دهها میلیون انسان از مصیبت قریب الوقوع ریزگردهای نمکی ، به سرعت در حال سپری شدن هستند.
http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/16/230584_768.jpg
 
http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/16/230583_253.jpg

دریاچه ارومیه


میانه های دریاچه ارومیه هوز آب دارد و این ،فعلاً مانع از شکل گیری توفان های بزرگ تر نمکی است.

http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/16/230586_779.jpg
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي آذربايجان‌شرقي
دو كيلومتر بعد از پليس راه تبريز- آذرشهر
ص.پ 5355179854
تلفن 2401-04122662993- نمابر 04122662866
اطلاع‌رساني و خدمات علمي 04122663096
 


Yekom Consulting Engineers
Website: http://www.yekom.com/
Email: Head_Quarter@yekom.com

با تشکر از دکتر شریعتی ، استاد عزیزمون

نویسنده: mannane ׀ تاریخ: سه شنبه 3 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

گرما

سازمان جهاني هواشناسي اعلام کرد
ژوئن 2012 گرمترین ماه قرن گذشته
ایرن: سازمان جهانی هواشناسی(WMO) اعلام کرد ژوئن 2012 (خرداد - تیر) چهارمین ماه گرم از سال 1880 تاکنون بوده است.

به گزارش مهر،‌ میانگین دمای جهانی در این ماهها در سراسر سطوح خشکی و سطوح اقیانوسی جهان 12/62 درجه سلسیوس است که در واقع از میانگین گرما در قرن بیستم 63 صدم درجه بیشتر شده است.
سازمان جهانی هواشناسی با اشاره به آمارهای منتشر شده توسط اداره ملی جو و اقیانوس آمریکا اعلام کرد: طی ماه ژوئن اغلب مناطق روی کره زمین، دمایی بالاتر از میانگین ماهانه را تجربه کرده اند.
به گزارش شینهوا،‌ این مناطق شامل آمریکای شمالی، اوراسیا و شمال آفریقا می شوند.

کد خبر :7570   زمان مخابره: 13:41:0 - 1/5/1391
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: دو شنبه 2 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

گوزن زرد
مديرکل حفاظت محيط زيست استان کرمانشاه گفت: در راستاي احياي گونه هاي جانوري در معرض انقراض، دو راس گوزن زرد از سايت منطقه حفاظت شده دنا در استان کهکيلويه و بوير احمد به منطقه حفاظت شده قلاجه در استان کرمانشاه انتقال يافتند.

 

مديرکل حفاظت محيط زيست استان کرمانشاه با اشاره به اخذ مجوز زنده گيري و انتقال ده راس گوزن زرد به استان کرمانشاه اظهار داشت: در راستاي احيا و بازگرداندن اين گونه نادر به زيستگاه آن در استان کرمانشاه، سايت تکثير گوزن زرد در داربادام شهرستان اسلام آباد غرب واقع در منطقه حفاظت شده قلاجه راه اندازي شد.
به گزارش جهان نيوز ابدي خاطرنشان کرد: در مرحله اول دو راس گوزن زرد از منطقه دنا زنده گيري و به منطقه داربادام منتقل شدند و در هفته آينده نيز تعداد ديگري گوزن زرد به اين سايت منتقل خواهند شد.
ابدي افزود: در حال حاضر اين گوزن ها در محل قرنطينه نگهداري مي شوند و پس از پيوستن ساير گوزن ها اين سايت به صورت رسمي افتتاح مي شود و گوزن ها در محل اصلي سايت رها سازي مي شوند.
وي از تلاش و حمايت مديران ستادي سازمان حفاظت محيط زيست و مسوولين استان کرمانشاه براي راه اندازي اين مرکز قدرداني کرد.

 

کد خبر :7546   زمان مخابره: 16:29:17 - 26/4/1391

 
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: دو شنبه 2 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

البرز


منطقه حفاظت شده البرز میان دو استان تقسیم شد
ایرن – محمد محمد پور: با تولد استان البرز،منطقه حفاظت شده البرز مرکزی و جنوبی میان دو استان تهران و البرز تقسیم شد.

به گزارش خبرگزاری محیط زیست ایران،البرز مرکزی و جنوبی با 103 هزار هکتار پیش از این متعلق به استان تهران بود که با تولد استان البرز بخش اعظم آن به این استان تازه تأسیس تعلق گرفت.
بنا بر تقسیمات جدید 28 هزار هکتار از این منطقه متعلق به تهران و 75 هزار هکتار متعلق به استان البرز است.

 

// www.iren.ir //
نویسنده: mannane ׀ تاریخ: دو شنبه 2 مرداد 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 19 20 21 22 23 ... 32 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , mannane.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com